Megbízóink a tágas négyszobás, nagy teraszos tetőtéri lakásukat többéves használat után a család négytagúvá bővülésével szűkösnek kezdték érezni. A jelenlegi lakberendezést is a d-Stúdió készítette ezért felkerestek bennünket, hogy a lakás tovább alakítható-e a megnövekedett igényekhez, vagy inkább a költözést válasszák.

Nagy Rita művészeti vezetőnk javaslatára az átalakítás mellett döntöttek. A probléma megoldását a hatalmas, de kihasználatlan terasz beépítése jelentette. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy a megnövekedett terekhez már egy másik hangulat is párosulhatna, ezért a modern stílust fényűző anyaghasználat és hangsúlyos bútorok váltották fel.

A különlegesen elegáns nappali hangulatát a csillár keretéül szolgáló ólomüvegbetéttel és hangulatvilágítással ellátott fa álmennyezet, valamint az oldalfalra lefuttatott, a tévé hátfalpaneljaként szolgáló fa panel biztosítja. Ezek a vörösesbarna felületek finom kontrasztban állnak a szoba többi sötét dió árnyalatú bútorával, így hangsúlyozva egymást. A klasszikus enteriőr pompáját emeli a kanapék hatalmas és kényelmes formáját kiemelő fényes bronzos árnyalatú bársony kárpit. A fő berendezési tárgyakat a tapéta selymes fénye, a lámpaburák, a kiegészítők, a szőnyeg, a sötétítők ezüstös csillogása foglalja keretbe. A régi konyha helyén kialakított étkező berendezésénél kellett rábeszélő erő, hogy a megrendelők elfogadják az eltérő formájú, méretű és különböző anyagú székek használatát. Egyáltalán nem bánták meg a döntésüket, hiszen ez teszi igazán egyedivé a hangulatot, amit az oldalfalon levő széles sötét keretes tükör, a fa álmennyezet függesztéke és a hozzá harmonizáló falikarok még jobban kiemelnek.

A hálószoba berendezése a régi maradt, de itt is elegánsabb lett a környezet az óarany tapétának, a megújult textileknek és kiegészítőknek köszönhetően. Az elegáns eklektikus stílus a szülők fürdőszobájában teljesedik ki igazán. Az exkluzív tapéta a megszokott csempe helyett, a zuhanyzó egyedi kézzel készített mozaikfala, a padló fa burkolata, a fekete klasszikus faragott bútorok, a földre omló bársony függöny adja az igazi pompát. A gyerekszobák berendezése is igényes, a gyerekek életkorához kialakítottak, elegánsan kidolgozottak. A tapéták, textilek eltérő színvilága, bájos romantikája a két gyerek különböző színkedveléséről és érdeklődéséről árulkodik.

A gyerekek fürdőszobáját színei és mintázata teszi kortalanná, így idősebb korukban is megállja a helyét. Ebben a helyiségben az extravaganciát a hátsó megvilágítású tükörbe gravírozott, a csempén is megjelenő, virágminta adja. Az anyagok, és a kiegészítők ragyogása, a meghitt családi együttlét teszik varázslatossá az ünnepeket. Ez az ünnepi hangulat kelt életre a hétköznapokon is a gondosan megkomponált belső térkialakítás, az elegáns díszben ragyogó helyiségek, a rendhagyó anyagválasztás, valamint ráadásaként a megnövekedett alapterület által.

A télikertekhez hasonlóan üvegfalakkal és üveg mennyezettel beépített teraszon kapott helyet a hatalmas L alakú konyha, középen főzőszigettel, amihez egy kis étkezőasztal csatlakozik. Ebben az egész nap fényárban úszó közegben szívesen reggelizik a család. A bútor anyaga, a faragott középlábas asztal, a bársonnyal kárpitozott elegáns íves vonalvezetésű székek, a kristálygömbökkel díszített függeszték mind a klasszikus eleganciát sugározzák, elvonatkoztatva a konyha alapvető hangulatától.

A legbüszkébbek arra vagyunk, hogy a belsőépítészeti elképzelések maradéktalanul megvalósultak a tulajdonos bizalmának és nem utolsó sorban a szakemberek munkájának köszönhetően, valamint minden anyag, szaniter, burkolat, bútor, textil, dekorációs kiegészítő megtalálható stúdiónkban. Ha megtetszett Önnek ez a lakás és szívesen bízna meg tapasztalt lakberendezőt akkor hívja az alábbi telefonszámot!

NAGYRITA Térművészet

Tervezés, kivitelezés, belsőépítészet, lakberendezés

Stúdió: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 22/D. VI. em.

www.nagyrita.hu

Telefon: +36 30 444 77 03

 Nagy Rita lakberendező

Nagy Rita lakberendező