d-Stúdió Győr Nagy Rita lakberendező nappali

d-Stúdió Győr nappali lakberendezés

Menet közben derült fény arra, hogy át kellene dolgozni a világítást, valamint a nyitott lépcső alatt kialakíthatnánk egy gardróbot. A kétszintes épület helyiségeinek funkcióbeli elosztása tradicionális, földszintjén a közösségi terek és a szülők lakrésze kapott helyet, a felső szint teljes egészében a gyerekek birodalma, amihez egy hatalmas terasz tartozik, és egy külső lépcső vezet le a kertbe.

Egyedi kanapé kárpitozás

d-Stúdió Győr egyedi konyha tervezés

Étkező berendezése lakberendezés Győr

Az eredeti épület szerkezeti adottságai nagy részben behatárolták a helyiségek elrendezését. Az első részben az előszobát egy szekrényfal és tolóajtó választja el a nappalitól, ahonnan szabad nyíláson át az étkezőbe jutunk, és innen vezet a lépcső a tetőtérbe, majd egy üveg tolóajtón át a konyhába érkezünk. Mindhárom tér előnye, hogy a kertre tájolt. Az egységet tükröző színvilág, a rusztikus és fényes felületek ellentéte, az igényes anyaghasználat által méltó terei a családi együttléteknek.

Az utcafrontra került a szülők hálószobája, azonban a régi főfalaknak köszönhetően pihenésüket sem az utcáról, sem a szomszédos helyiségekből kiszűrődő zajok nem zavarják meg. A nyugalmat erősítik a barna és zöld színek, puha anyagok. A háló mellett található a fürdőből nyíló háztartási helyiség, ahol kényelmesen elintézhető a mosás, szárítás, vasalás. A fürdőszoba mélybarna burkolatai és rusztikus felületei kiemelik a szaniterek eleganciáját.

Lépcsőfeljáró, lépcsőforduló berendezése

Hálószoba berendezés d-Stúdió Győr

Master bedroom Győr Nagy Rita lakberendező

Gyerekszoba berendezése d-Stúdió Győr

Egyedi tervezésű franciaágy

A különböző méretű tetőtéri szobák berendezésének változatossága a gyerekek stílusát is tükrözi, mindemellett egységes összhangban van a földszinti színvilággal. Az egyedi tervezésű tároló és ülőbútorokkal előnyösen ki lehetett használni a tetőtér hátrányait, egyszerre megoldhatóak lettek a kényelem és a tárolás funkciói. A szobák a lépcső előteréből nyílnak a közös fürdőszobával együtt.

Fürdőszoba berendezés d-Stúdió Győr

Az otthonosság érzetét a meleg színvilág, letisztult formák, finom textilek tükrözik. A végeredményt látva elmondható, hogy maradéktalanul találkozott a tulajdonosok ízlésvilága stúdiónk művészeti vezetőjének, Nagy Ritának a belsőépítészeti elképzeléseivel. Minden anyag, szaniter, burkolat, bútor, textil, dekorációs kiegészítő megtalálható stúdiónkban.

NAGYRITA Térművészet

Tervezés, kivitelezés, belsőépítészet, lakberendezés

Stúdió: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 22/D. VI. em.

www.nagyrita.hu

Telefon: +36 30 444 77 03

 Nagy Rita lakberendező

Nagy Rita lakberendező