D-Stúdió Győr nappali lakberendezés

Az eredeti terv egyterű nappali-étkező-konyhát, 3 szobát, külön wc-t, fürdőt, és előteret foglalt magába. A megbízó igényeihez alakítva az új berendezési alaprajz egyterű nappali-étkező-konyhát, egy szobát, hálót fürdővel, külön fürdőt wc-vel, és előteret tartalmaz. A szobaszám csökkenését bevállalva a fiatalok régi vágya teljesült a hálószobában elhelyezett fürdővel, amit két szoba egybenyitásával értünk el.


Az előtérbe lépve már érezzük a színek melegségét, ami rendezettséggel párosul, a tükrös mennyezetig futó szekrény elrejti a mindennapi kabátokat és cipőket. Az egy helyiségben levő közösségi terek egységét a laminált padló adja, a kiválasztott bútorszínek pedig alapul szolgálnak a fiatalos játékosságot adó színes virágos szőnyegnek és a bútorokon jelzésként megjelenő réz kereteknek, valamint az egyedi tervezésű réz keretes fotelnek.

A hálószoba modern vonalvezetését az egymásra merőleges faerezet, a sötét színű betétek teszik mozgalmassá, és elhelyezkedésük harmonizál a fürdő bútorvilágításával és törülközőtartójával. A fürdő dobogóra emelésével, és a dobogó szélén levő rejtett világítással lebeg a háló padlóján, a sötét bútorszín a nappalihoz kapcsolódik, a kuckósra kialakított sarokban levő kavicságyba helyezett fürdőkád valóban a relaxáció része lehet.

Nappali, étkező és konyha D-Stúdió Győr

 

D-Stúdió Győr nappali látványtervek

 

D-Stúdió Győr függőfotel a nappaliban

 

D-Stúdió Győr modern lakberendezés Nagy Erika

 

D-Stúdió Győr kortárs stílusban

 

Modern konyha látványterve D-Stúdió Győr

 

Étkező és konyha egysége

 

D-Stúdió Győr kis alapterületű konyha berendezése

 

D-Stúdió Győr előszoba berendezése

 

D-Stúdió Győr előszoba

 

Fürdőszoba hálószobával együtt

 

D-Stúdió Győr dupla mosdó

 

Fürdőszoba látványtervek

 

Hálószoba berendezési terv

 

Ovális szabadon álló fördőkád kavics dekorral

 

Dekoratív gardróbszekrény megoldás D-Stúdió Győr

 

Kőburkolatok fürdőszobába

 

Zuhanyfülke kombinált burkolatokkal D-Stúdió Győr

 

Világos, fehér mosdóult D-Stúdió Győr

 

Igényes fürdőszoba berendezés

A különálló fürdőbe került a wc, így még itt elfért egy zuhanyzó és a „háztartási helyiség”, a mosógéppel és ruhaszárítóval, ami fa reluxával lezárható. A világítás a lakás legfontosabb eleme, a vékony szálon lógó mennyezeti függesztékek légiessé teszik a teret, növelik a belmagasságot, a háttérben levő rejtett világítások, bútorvilágítások érdekes lebegést sugároznak. A tervezéstől, az egyedi bútorokon és lámpákon át, az anyagokig minden megrendelhető stúdiónkban.

d-Stúdió - Belsőépítészet és Lakberendezés

9024 Győr, Jósika u. 1.

www.studio-d.hu

Tel.: 06-96/618-911

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 07:30-16:30, Péntek: 08:00-14:00

 Nagy Rita lakberendező Stúdió D Győr

Nagy Rita lakberendező