D-Stúdió Győr nappali lakberendezés

Az eredeti terv egyterű nappali-étkező-konyhát, 3 szobát, külön wc-t, fürdőt, és előteret foglalt magába. A megbízó igényeihez alakítva az új berendezési alaprajz egyterű nappali-étkező-konyhát, egy szobát, hálót fürdővel, külön fürdőt wc-vel, és előteret tartalmaz. A szobaszám csökkenését bevállalva a fiatalok régi vágya teljesült a hálószobában elhelyezett fürdővel, amit két szoba egybenyitásával értünk el.

Az előtérbe lépve már érezzük a színek melegségét, ami rendezettséggel párosul, a tükrös mennyezetig futó szekrény elrejti a mindennapi kabátokat és cipőket. Az egy helyiségben levő közösségi terek egységét a laminált padló adja, a kiválasztott bútorszínek pedig alapul szolgálnak a fiatalos játékosságot adó színes virágos szőnyegnek és a bútorokon jelzésként megjelenő réz kereteknek, valamint az egyedi tervezésű réz keretes fotelnek.

A hálószoba modern vonalvezetését az egymásra merőleges faerezet, a sötét színű betétek teszik mozgalmassá, és elhelyezkedésük harmonizál a fürdő bútorvilágításával és törülközőtartójával. A fürdő dobogóra emelésével, és a dobogó szélén levő rejtett világítással lebeg a háló padlóján, a sötét bútorszín a nappalihoz kapcsolódik, a kuckósra kialakított sarokban levő kavicságyba helyezett fürdőkád valóban a relaxáció része lehet.

Nappali, étkező és konyha D-Stúdió Győr

D-Stúdió Győr nappali látványtervek

D-Stúdió Győr függőfotel a nappaliban

D-Stúdió Győr modern lakberendezés Nagy Erika

D-Stúdió Győr kortárs stílusban

Modern konyha látványterve D-Stúdió Győr

Étkező és konyha egysége

D-Stúdió Győr kis alapterületű konyha berendezése

D-Stúdió Győr előszoba berendezése

D-Stúdió Győr előszoba

Fürdőszoba hálószobával együtt

D-Stúdió Győr dupla mosdó

Fürdőszoba látványtervek

Hálószoba berendezési terv

Ovális szabadon álló fördőkád kavics dekorral

Dekoratív gardróbszekrény megoldás D-Stúdió Győr

Kőburkolatok fürdőszobába

Zuhanyfülke kombinált burkolatokkal D-Stúdió Győr

Világos, fehér mosdóult D-Stúdió Győr

Igényes fürdőszoba berendezés

A különálló fürdőbe került a wc, így még itt elfért egy zuhanyzó és a „háztartási helyiség”, a mosógéppel és ruhaszárítóval, ami fa reluxával lezárható. A világítás a lakás legfontosabb eleme, a vékony szálon lógó mennyezeti függesztékek légiessé teszik a teret, növelik a belmagasságot, a háttérben levő rejtett világítások, bútorvilágítások érdekes lebegést sugároznak. A tervezéstől, az egyedi bútorokon és lámpákon át, az anyagokig minden megrendelhető stúdiónkban.

NAGYRITA Térművészet

Tervezés, kivitelezés, belsőépítészet, lakberendezés

Stúdió: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 22/D. VI. em.

www.nagyrita.hu

Telefon: +36 30 444 77 03

 Nagy Rita lakberendező

Nagy Rita lakberendező