A tapasztalatok felhasználásával készített belsőépítészeti koncepció és a látványtervek kialakítása után kérték fel stúdiónk művészeti vezetőjét, Nagy Ritát a lakberendezési feladatok megoldására. A választásnál az is szempont volt, hogy a tulajdonos tudta, hogy Rita is járt Bali szigetén. A ház szerkezetkész állapotánál kapcsolódtunk a munkába, összehangoltan és együttműködve az építész-belsőépítész csapattal alakítottuk ki a belső tereket.

A ház minden gondosan megtervezett helyiségében megjelenik a fa, kő, üveg és dús növényzet. Az adott stílushoz kapcsolódó megfelelő minőség elérése érdekében a legtöbb anyag és bútor agyőri d-stúdióból származik, a kiegészítők egy része pedig a hitelesség kedvéért közvetlenül Baliról érkezett.

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - Nappali és étkező

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - modern lakberendezés

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió -  dekorburkolat és világos kanapé

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió -  egzotikus lakberendezés

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - u alakú garnitúra Lakberinfo

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió -  Fehér étkezőfotelek

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió -  tetőtéri dolgozósarok

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - hálószoba berendezés

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - hálószoba tv-vel

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió -  fürdőszoba kavics burkolat

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - kavicsburkolat a zuhanyzóban

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - ázsiai hangulatú terasz

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - buddha szobor a kertben

A lakberendezés során alkalmazott különleges anyagok és az egzotikus darabok kiemelésére egy natúrgyurma színű háttér kínálkozott a legmegfelelőbbnek, amitől elsőre a tulajdonos idegenkedett, de az enteriőr kialakulása után beigazolódott Rita koncepciója.  A természetes anyagokat és a fa felületeket kavicságy teszi egzotikusabbá. Nagy hangsúlyt fektettünk az esztétika és a funkcionalitás összehangolására, hisz tulajdonképpen egy légtérben van az összes közösségi helyiség, és ezt az egységet a burkolat sem osztja meg, inkább erősíti.

A tetőtéri lakás tágasságát fokozzák a különböző galéria megoldások, mint a teljes belmagasságban végighúzódó üveg díszítő elemek közötti kőburkolatok, és nem utolsó sorban a mennyezetig érő könyvespolc. A tetőcsúcsban, a hídon, egy dolgozó került kialakításra, ahonnan a nappalira és a környező tájra is jó a kilátás. A tetőtérben levő hálószobában a rejtett világítás és a selymes, puha textilek oldják a ferde síkok hatását. Az egyedileg tervezett tároló bútort a faburkolat és a mintás tapéta hangsúlyozza ki. A fürdőszobát mértani pontosság jellemzi, egyedi kézzel készített kőburkolat keretezi, aminek hidegségét a fa padlóburkolat és bútor ellensúlyozza. A lakáshoz tartozó nagyméretű terasz szobaszerű berendezését pergolahatású tető védi az időjárás viszontagságaitól.

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - hangulatvilágítás a nappaliban

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - tom dixon lámpa

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - balinéz hangulatú konyha

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió -  balinéz és modern lakberendezés ötvözete

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - tetőtéri dolgozószoba esti világítással

Nagy Rita lakberendező győr d-stúdió - bali szigete ihlette a kőkertet

A lakás atmoszféráját kedvezően befolyásolja az alkalmazott világítástechnika. A hagyományos lámpatestek mellett az irányfények dominálnak. A meleg barna fafelületek és a világos pasztellszínű ülőbútorok, a hatalmas üvegfelületeken beáramló fény, nemcsak a nyugalmat sugározza, hanem megteremti a harmóniát és az egységes egzotikus hangulatot.

NAGYRITA Térművészet

Tervezés, kivitelezés, belsőépítészet, lakberendezés

Stúdió: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 22/D. VI. em.

www.nagyrita.hu

Telefon: +36 30 444 77 03

 Nagy Rita lakberendező

Nagy Rita lakberendező