Miért Design+? S egyáltalán mi az a bizonyos +?
E rendhagyó és a maga nemében páratlan rendezvény ötvözi a különböző lakberendezési és egyéb hasonló tematikájú rendezvények, expók elemeit, de ezeken túlmutatva újat, mást ad a közönségnek, valami +-t:

Magyarország első 30.000 m2 alapterületen kialakított design kiállítását. Bármely kiállítást, vásárt választjuk, minden esetben ugyanaz történik: néhány tucat kiállító bemutatja kínálatának néhány általa preferált termékét, katalógusokat, szórólapokat osztogatnak, de valójában a látogató szakmai segítséget nem kap, a kiállítások valódi lényege a trendmutatás pedig évek óta várat magára, és okoz csalódást azoknak, akik újra, másra vágynak. A Design+ kiállításon több mint 100 hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be több száz kialakított enteriőr segítségével kollekcióját, szakképzett eladók és lakberendezők könnyítik meg a választást, hogy megtaláljuk otthonunk hiányzó darabjait.

Design Kiállítás és Vásár a MaxCityben

Kiállítás, vásár, +++?
A kiállítás kezdete: 2012. május 11, mely időponttól kezdődően már érvényesek a vásári ajánlatok, valamint megtekinthetők a kiállítási standok és az enteriőr-verseny területei is. Sokszínű programokkal várjuk látogatóinkat; más kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a nagyközönség, szakmai előadások, bemutatók, vetítések keretein belül bővíthetik az érdeklődők lakberendezési ismereteiket, kérhetnek tanácsot lakberendezőktől és kertrendezőktől. Főzőbemutatók, grill party, könyvbemutató, művészeti tárlatok, enteriőrverseny, koncert, és ez csak néhány azon események közül melyek színesítik kiállításunk programkínálatát.

Design+ Gyerekek
Gondoltunk a gyerekekre is; a MAXCity Lakberendezési Áruház II. emeletén kialakított kölyökkuckóban falfestéssel, rajzversennyel, kartonjátékokkal, logikai játékokkal és számos más érdekességgel várjuk a legkisebbeket, hogy látogatóink nyugodtan, kényelmesen kapcsolódhassanak ki és maradéktalanul élvezzék a kiállítás által nyújtott lehetőségeket, eseményeket.

Belépés: ingyenes a MAXCity Lakberendezési Áruház jóvoltából
Belépéskor a regisztrációnál valamennyi látogatót megajándékozza a MAXCity Lakberendezési Áruház egy 1.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, melyet bármely kiállítónál levásárolhat, illetve egy nyereményszelvénnyel, mellyel részt vehet a vasárnap délutáni sorsoláson és megnyerheti a kiállítók által felajánlott értékes nyereményeket.

MAXCity Lakberendezési Áruház

2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a

Üzemeltetési iroda:
Központi telefonszám: (+36) 23 532 660
Fax: (+36) 23 532 661
E-mail: office@maxcity.hu