E különleges látványt nyújtó bútorok igazi feltűnést keltenek. A Zuo Modern által továbbgondolt design klasszikus Arne Jacobsen által tervezett Egg forgószék magas háttámlája megfelelően támasztja meg az emberi testet. A hát ergonomikusan simul bele a fotelszerű székbe, melyben egy mozgalmas munkanap után kényelmesen ellazulhatunk. Stabilitását a száz százalékosan krómból készült, ötágú lábának köszönheti, mellyel masszívan és biztosan áll az általunk kiválasztott helyen.

Winchester design bútor farmer kárpit Zuo Modern

Winchester design bútor farmer kárpit Zuo Modern

Ha rendelkezünk olvasósarokkal vagy annak kialakításán gondolkozunk, ez a forgószék lehet az egyik legfontosabb kelléke. Kitűnően passzol mellé egy famintázatú vagy épp tömör tölgyből készült komód, melyre egy fém olvasólámpát helyezve megteremthetünk magunknak egy egyedi enteriőrt.

Arne Jacobsen Egg fotel farmer kárpittal

Arne Jacobsen Egg fotel farmer kárpittal

Akinek megtetszett ez a koncepció, azoknak figyelmébe ajánlanánk a Winchester-széria további elemeit, az ággyá nyitható kanapét és a hozzátartozó fotelt. A kétszemélyes heverő oldalán kialakított tasak, a farmernadrágok zsebeit utánozza. Méretéből ítélve akár vastagabb magazinokat, újságokat is tárolhatunk benne. Mint ahogy azt az ruhadarabjainkon tapasztaljuk, ez az anyag igen strapabíró, viszont azt kevesen gondolnák, hogy könnyen tisztítható is, minőségéből és külső megjelenéséből nem fog veszíteni.

Szoboszlai Réka

Farmer kárpittal kanapé

Arne Jacobsen Egg fotel farmer kárpittal