Az olasz Superfine kutya és macskaágyai és pihenőhelyei fejedelmi kényelmet nyújtanak stílusos kivitelben. Kutyaágyak sokféle minőségben, formában és méretben kaphatók. Az egyszerű kárpitozott szivacstól kezdve a fonott kosarakig, a csili-vili méregdrága változatokig bármi elérhető ami egyéniségünkhöz, kedvencünkhöz és a pénztárcánkhoz is jól illik. Az interneten böngészve a kifejezetten jópofa daraboktól kezdve az extrém rokokó giccsig bármit rendelhetünk. Luxus kategóriában szintén sokféle típus fellelhető ami magas ára ellenére sem mindig szép.

Az olasz Superfine tervezői olyan fekvőhelyet álmodtak meg a kutyusok és a cicusok számára, amik elegánsak, látványosak, kiválóan illenek modern, vagy luxus lakásokba, és nem utolsó sorban tökéletesen kényelmesek. Az egyszerű megjelenésű formákat a klasszikus designbútorok ihlették, gyártásuk során egyaránt felhasználtak minőségi műanyagot, valódi fát, bőrt, acélt, és gőzöléssel hajlított rétegelt lemezeket. A Superfine összes bútora megtekinthető itt: www.petsuperfine.com

Cső alakú design kutyaágy

Giotto dog bed rétegelt lemezből

Giotto: Fantasztikus szemet gyönyörködtető ágy, amely kellemes pihenést nyújt a nagy kedvenceknek. Anyaga 20 mm vastag gőzzel hajlított zebrafa. A párna nagy sűrűségű tűzálló szivacsból készült melyek gombokkal rögzíthetőek a favázhoz.

Milano műanyag macskaágy

 

Superfine Milano kutyaágy

Áttetsző műanyag design pihanőágy kutyáknak és macskáknak

Milano: A félgömb elem 5 mm vastag öntött metakrilátból készült. Lábak: diófa és olívafa.

Verona luxus kutyaágy

Verona: Ívelt formájú kézzel készített gőzzel hajlított rétegelt lemez diófa és olívafa lábakkal. Magasfényű lakkal festve. A párnahuzata levehető, folttaszító felülettel ellátott anyagból készül.

Bisazza mozaikkal díszített kutyaágy

Fekete és fehér arany Bisazza mozaik burkolat

Garda Lux: Elegáns és dekoratív ágy hajlított rétegelt lemezzel, melyet Bisazza Opus Romano mozaikkal borítottak. A lógó fehér arannyal borított szintén 1x1 cm-es mozaikokból készül.

Atomo acélvázas kutyaágy

Atomo acélvázas kutyaágy mosható párnával

Atomo: Acélvázas modell, átlátszó zománccal kezelve. A pihenő belsejében van egy folt-ellenálló kivehető mikroszálas párna. A váz tetején egy apró led lámpa gondoskodik igény esetén egy kis fényről. Kis- és közepes méretű kutyák részére ajánlott.

Design kutyaágy műbőrrel kárpitozva

Az alapváz itt is gőzölt hajlított rétegelt lemez, melyre masszív textilbőr került divatos tűzött kárpitozással.