Maisonette kutyafekhely

Azok a kutyatulajdonosok, akik eddig otthonukban “elrejtették” a kutya fekhelyét, vagy nem feltűnő helyre tették, mert nem illett otthonuk stílusához, fellélegezhetnek. Magyarországon először a Maisonnette boutique olyan egyedi, prémium minőségű kutya és macskabútorokat tervez, amiket biztosan nem fogunk rejtegetni.

Az alapkoncepció abból indult ki, hogy a régi szivacs fekhelyek ugyan kielégítik kutyusunk igényét, ám kevés design otthon stílusához illenek. Ezért hasonlóan a régi fekhelyekhez, olyan helyet kell teremteni kedvencünknek, ami biztonságérzetet nyújt, kényelmet, és a nappalink egyik modern bútora lehet. A Maisonnette boutique ezt álmodta meg. Bútoraik prémium minőségű faanyagokból, kézi megmunkálással készülnek. Ötvözik a modern anyaghasználatot a fa természetes hatásával.

 “Maisonnette” - Francia eredetű szó, jelentése “kis ház, házacska”

Modern sokszögek
A bútorokra a geometrikus dizájn a jellemző. A modern  formák tökéletes szögekben kapcsolódnak egymáshoz, futurisztikus hangulatot teremtve ezzel. Szinte bárhol elhelyezhető a lakásban, mivel kompakt bútorokról beszélünk, akár a nappaliban, akár a hálószobában is helyet kaphatnak.

Maisonette kutyafekhely és cicafekhely

Urbanlove - Letisztult, elegáns stílusú házikó, amelybe kedvencünk könnyen befészkelheti magát.

A bútor a kedvencünk szemszögéből
Minden felelős gazdi tudja, hogy a kutyáknak szükségük van keretekre. Azok a kutyusok, akiknek nincs kijelölt helyük a lakásban, frusztráltak, mivel nem tudják, meddig terjed a gazdi és meddig terjed az ő territóriumuk.

Geowood Maisonette kutyafekhely

Geowood - Skandináv stílusú kuckó, melyből visszaköszön a természet, az egyszerűség, a modernitás egyben.

Maisonette kutyafekhely pentabrill

Pentabrill - Tökéletes szögekben megalkotott “fekete gyémánt” amely igazi ékköve lehet egy nappalinak.

A Maisonnette boutique egyik legfontosabb feladatának a biztonságérzetet nyújtó saját kis hely, kuckó kialakítását tekinti. Mindemellett a bútorok belsejében komfortos fekhely biztosítja a kedvencünk kényelmét, így tökéletes nyugalomban pihenhet.

Maisonette kutyafekhely modern