Szalon Budapest Kiállítás Lakástrend Sportaréna

Gondoltad volna, hogy hangulatosabb és praktikusabb lehet a lakásod, ha a nappaliban lógó csillár mellé többféle kiegészítő világítótestet tervezel? Fogadjunk, hogy tartasz az izgalmas tapétáktól, és merész falburkolatoktól, mert azt hiszed, túlságosan hivalkodó lenne a végeredmény! Ha szívesen lapozgatod a lakberendezési magazinok oldalait, ha érdekel a hazai design kultúra, esetleg éppen most szeretnéd újjávarázsolni az otthonodat, akkor a szeptember a te hónapod! Nagyszabású lakástrend kiállítás készülődik a Budapest Arénában, ahol 140 dúsan díszített enteriőrrel vár szeptember 21-23. között a S/ALON BUDAPEST.

A lakberendezési magazinok oldalait lapozgatva, vagy éppen a Pinterestet böngészve sokféle stílus és hangulat megragadja a tekintetünket, elmélázunk egy-egy inspirációs fénykép felett, és elképzeljük, milyen lenne minden nap pasztelltengerben vagy pálmaleveles tapétával a háttérben létezni. Egy fénykép azonban sohasem helyettesítheti a valóságot. A fotó megihlet, felkeltheti a vágyat, de csak egy testközeli élmény képes valóban hatni rád.

S/ALON BUDAPEST 2018.
szeptember 21-23., Budapest Aréna

A S/ALON BUDAPEST ötletgazdái pontosan tudták ezt, amikor a kiállítás koncepciója megszületett. Olyan kiállítást álmodtak meg, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos gyártói kavalkád helyett méltó platformot biztosít a design- és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához.

Életre szeretnénk kelteni a lakberendezési magazinok hasábjait! A Budapest Aréna három napra egy hatalmas ötletmegosztó bemutatótér formáját ölti magára, ahol lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a látogatóknak. Ez a különleges kiállítás remek lehetőség lesz arra, hogy teljes életnagysában megszemléljünk dúsan díszített, kifinomult formavilágú, időnként meghökkentő enteriőröket. Jelen lehetünk a térben, és tesztelhetjük, hogy melyik helyszínen érezzük igazán otthonosan magunkat – fogalmazott a S/ALON BUDAPEST művészeti vezetője, Konnerth Zita.

Márványmintás kerek étkezőasztal zöld székekkel - Lakástrend Szalon Budapest

A tervezők munkáiban egyszerre fedezhetők fel tradicionális és újító elemek, merészségük pedig új perspektívákat nyit az enteriőr design világán belül. A látogatók a saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy egy lámpa dekorációs elemként is működik, egy minimalista élettér pedig nem jelent szükségszerűen sivárságot, inkább az egymásra figyelést, az igazán fontos dolgokra fókuszálást teszi lehetővé.
A S/ALON BUDAPEST kiemelt figyelmet fordít a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A háromnapos kiállításon ezért a legnívósabb nemzetközi brandek mellett számos hazai márka is képviselteti magát egyéni és izgalmas saját készítésű termékeivel. Köztük olyanok is, akik Magyarországon eddig még soha nem jelentek meg, csak a nemzetközi design kiállításokon láthattuk őket, ahol számos szakmai díjat is nyertek.

Loft lakás eklektikus étkező - Lakástrend Szalon Budapest

A szervezők egyik kiemelt együttműködő partnereként a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) a közízlés formálása mellett a hazai design erők összekovácsolását és inspirálását tartja a rendezvény legfontosabb küldetésének. Bíznak abban, hogy a háromnapos rendezvénynek köszönhetően széleskörű párbeszéd és kollaboráció indul el a résztvevő partnerek között, melynek köszönhetően számos új ötlet és projektek születik és valósul meg a közeljövőben.

A S/ALON BUDAPESTen a tervezőknek, forgalmazóknak és gyártóknak közösen kell létrehozniuk valami látványosat és különlegeset – hangsúlyozta Ács Erzsébet, a LOSZ elnöke. A hazai designkultúrában soha nem volt példa ilyen típusú rendezvényre, jóllehet, a gondosan tervezett otthonok iránti igény egyre növekszik Magyarországon is. Mind szélesebb rétegeknek fontos, hogy saját lakókörnyezetüket, otthonukat gondosan átgondolt térstrukturálással és ergonómiával alakítsák ki.

Tubadzin mintás burkolat Lakástrend Szalon Budapest

Márvány falburkolat fürdőszobában

A legtöbb időt ma már a munkahelyünkön töltjük, aminek következményeként felértékelődik az otthon jelentősége, az otthon, ahol pihenhetünk, ahová visszavonulhatunk, ahol kikapcsolódhatunk. Mindenkinek mást jelent ez a szó, a lényeg, hogy a tulajdonos magáénak érezzen minden egyes apró részletet.
Mindegy, hogy egy indusztriális fürdő, egy grandiózus gardrób, vagy egy kifinomult formavilágú nappali az álmod, idén ősszel egyetlen hétvége alatt megmártózhatsz a design kultúra inspiratív ötlettengerében. Ha szomjazod a kifinomult tervezést, hiszel a magas minőség és az egyéniség erejében, neked is köztünk a helyed!

www.salonbudapest.hu

Nyerj egy páros belépőjegyet! 



Facebook logo

Nyereményjáték a Facebook rajongóinknak!

A Lakberinfo.hu és a S/ALON BUDAPEST Lakástrend kiállítás közös nyereményjátékot indít! Nyerd meg Te a kiállítás felajánlásában a páros belépőjegyet!

Mindössze a Facebook oldalunkon található, a kiállításról szóló posztunkat kell az ismerőseiddel megosztani és máris esélyes van a 7.000 Ft értékű páros belépőjegyre!

Játék indításának ideje: 2018 - 09 - 12 -18 óra

Játék lezárásának ideje: 2018 - 09 - 18 - 15 óra

Nyertesünk: Pintér Erika
A nyertest a Facebook-on is értesítjük. 

A Belépőjegyeket a Papp László Budapest Sportaréna VIP pénztárában lehet átvenni és hivatkozni kell a Lakberinfo.hu Facebook nyereményjátékára.

Kellemes kikapcsolódást kíván a Lakberinfo.hu!