A bútorkoncepciót követő készülékek vásárlói maguk állíthatják össze az otthonuk enteriőrjével leginkább harmonizáló szín- és bevonatkombinációt...

Az online kiállítás vendégei interaktív élmény részesei lehetnek. Maguk tervezhetik meg azt a virtuális életteret, amelyben a saját ízlésüknek megfelelően helyezhetik el a bútordizájn-koncepció alapján megalkotott eszközöket. Az új kollekció része egy InstaView® Door-in-Door® hűtőszekrény, egy hűtő-fagyasztó páros, egy mikrohullámú sütő, egy mosogatógép, egy víztisztító, egy WashTowerTM mosógép és egy Styler ruhaápoló készülék is.

LG színes háztartási gépek

 

LG egyedi színű háztartási gép

Ezek a készülékek most még könnyebben beilleszthetők bármilyen enteriőrbe, hiszen a vásárlók a luxusminőségű anyagok és modern, visszafogott színek kombinálásával rendelhetik meg a számukra megfelelő, akár egymáshoz is illő eszközöket. Az LG bútordizájn-koncepciójú termékcsaládja anyagok és színek számos kombinációját kínálja, így a felhasználók minden terméket a saját ízlésükhöz és otthonuk bármely helyiségének stílusához igazíthatnak.

A készülékek prémium színvonalú megjelenését olyan bevonatok alkalmazása garantálja, mint a rozsdamentes acél, az üveg, a fém, valamint az olasz Arpa Industriale által tervezett FENIX. Ez az átlátszatlan, az ujjlenyomatoknak ellenálló, tartós, kellemes tapintású, innovatív bevonat időtálló, mégis kifejezetten modern megjelenést kölcsönöz a háztartási gépeknek.

A CES 2021 virtuális kiállítóterme által nyújtott innovatív élménynek köszönhetően a látogatók online is megtapasztalják a portfólióban rejlő sokoldalú lehetőségeket. A vendégek megtervezhetik álmaik lakását, elhelyezhetik benne az LG bútordizájn-koncepciójú berendezéseit és mindehhez maguk választhatják ki a színeket és anyagokat. 

LG egyedi színű mosógép, hűtőgép

Egyedi színes hűtőajtó

„ Az LG bútordizájn-koncepciójú készülékei többcélú termékek, melyek forma és funkció szempontjából is a legjobbat kínálják” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Azért alkottuk meg ezt, a bútorok és prémium háztartási eszközök előnyeit stílusosan elegyítő kollekciót, hogy utat nyissunk egy egységesebb, integráltabb otthon kialakítása felé.”
 
A termékek elérhetősége régiónként változhat. Az érdeklődők az LG virtuális kiállítótermében, a január 11-én kezdődő CES 2021 kiállítás keretében egy virtuális otthonban tekinthetik meg a vállalat új termékeit.