70 éve alapították a BoConceptet! Ennek örömére most két közkedvelt bútordarab, a Lille kanapé és a Charlotte fotel is kedvezményesen vásárolható meg. A kedvezményes időszak 2022. május 19-én indul és június 2-án ér véget.

 

ÉLVEZD A RENDKÍVÜLI ÁRAKAT A KIJELÖLT TERMÉKEKRE!
A kényelmes és elegáns Lille kanapét vagy talán a stílusos Charlotte fotelt tudnád az otthonodban elképzelni? Itt az ideje a vásárlásnak – jelenleg mindkét termékre akciós árakat kínálunk 70. évfordulónk megünneplésére. Íme egy kis inspiráció. 

LILLE KANAPÉ

BoConcept Lille kanapé bőr

Sötét színű Lille kanapé BoConcept

Fehér Lille kanapé BoConcept

BoConcept Lille kanapé szürke

Nézd meg a kedvezményes árat ide kattintva ⇒

CHARLOTTE FOTEL 

BoConcept lakberendezés

BoConcept Charlotte fotel

Charlotte fotel dán design BoConcept

Natúr színű fotel

Nézd meg a kedvezményes árat ide kattintva ⇒

 

Ne maradj le, az ajánlat június 2-án, csütörtökön véget ér!

 

Egy kis BoConcept történelem...

Jens Ærthøj és Tage Mølholm 1952-ben alapította bútorgyártó cégét. Akkor nem volt másuk, csak a tehetségük és fiatalos lelkesedésük. Ahhoz, hogy a keresletet is kielégítsék, de a kiemelkedő minőségből se kelljen engedniük, újításokra volt szükség. Hagyományos kézműipari szakértelmüket össze kellett egyeztetniük a dán késői iparosodási hullámmal. A gépek addigra megfizethetőbbek, hatékonyabbak és pontosabbak lettek. Megfontolt beruházásaival a két férfi felgyorsította a gyártást, anélkül, hogy meg kellett volna emelniük az árakat, és a vásárlók által olyan nagyra becsült minőség sem csorbult.

Jens és Tage nem engedtek azokból az elvekből, amelyeknek köszönhetően a dán designt azóta is csodálat övezi a világ minden táján. Egyszerűség, aprólékos kidolgozottság, praktikus elegancia és minőségi anyagok. Abban az évben ez az értékrend megmutatkozott a cég népszerű kihúzható tikfa étkezőasztalának sima siklásában. Mindeközben a letisztult dán funkcionalizmus esztétikájába vetett hitet testesíti meg az asztalhoz tartozó étkezőszék, amelyet Arne Wahl építész tervezett.

A nézeteket ötvözték Jens és Tage ösztönös üzleti géniuszával: ez lett a teljes siker záloga. Mindössze nyolc évvel később beköltöztek az új, 1300 négyzetméteres létesítménybe. A cég ott tovább növekedett, és gyártóból üzletlánccá fejlődött. Kicsi vállalatból Dánia legnagyobb és globálisan legjelentősebb bútormárkája lett, közel 300 üzlettel több mint 60 országban – és a számok egyre növekednek.

Székhelyünk ma ugyanott található, az 1962-ben megvásárolt helyszínen – a gesztus tükrözi a márka értékrendjét: kiváló tervezés, amely a szellemi örökségünkben leli gyökereit, a tekintetünket pedig a jövőre szegezzük.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpontban 1. emeletén. Cím: Törökbálinton a Tópark utca 1/a. 


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu