Az Innoshop ebben nyújt segítséget az ünnepi előkészületeket élvezni és nem túlélni akarók számára minőségi design termékeivel.

Kompromisszumok nélkül a konyhában - akár ez is lehetne a Guzzini termékek mottója. A stílus és a minőség magasiskoláját jelentő Guzzini termékek között éppúgy megtalálhatók a 3, vagy 6 csésze kávét lefőző kotyogók, a különleges műanyagokkal kombinált Fusion és Art&Café bögrecsalád tagjai, a professzionális vágószerszámok, mint például a formatervezett kenyérpirítók.

ÜvegtálKávéscsészeDesign óra

Guzzini termékajánló: Jégtartó - Csésze szett - Falióra

A Koziol termékek a vidámságot hozzák el a főzés perceibe. A madárkás, derűt árasztó Pi:P sorozat, amelynek faliórája áttört mintájával, különleges színeivel vonja magára a tekintetet, a használati tárgyakat színes, vidám figurákká átlényegítő darabok - mint az Ahoi papírhajó-citromfacsaró, Fred béka, a mérőszalag, Kasimir, a süni-reszelő és az Audrey vagy Beau-Tea teaszűrők szinte kedvencekké válnak.

Design konyhai reszelőÓraDesign lámpa

Koziol termékajánló: Sajtreszelő - Falióra - Padlólámpa

Watch Me - javasolja a dán Normann Copenhagen, és faliórájának színkompozícióját nézve biztosak lehetünk abban, hogy mindenki teljesíti a kívánságot. A designcég Cognac, Liqueur és Rocking Glass dülöngélő pohárszettei pedig már a szilveszteri buli hangulatát vetítik előre. A Normann Copenhagen az "ajándékozás férfiaknak" című embert próbáló feladatban is segíteni próbál a Wine & Bar parafa készleteivel - és a Move eleganciát sugárzó személyes kelléktárgyaival.

Design pohárDesign lámpaTésztafogó

Normann Copenhagen termékajánló: Cognac pohárszett - Függőlámpa - Spagetti adagoló

És ha már a férfiaknak szánt ajándékoknál tartunk: biztosak lehetünk abban, hogy örömet szerzünk a lakásdesign kedvelőinek a Stadler Form egyszerű, de finom, bambuszborítású asztali ventilátorával, a MAX és ANNA elektromos fűtőtestjeivel , vagy éppen ! a Tivoli Audio MODEL ONE enyhén retro beütésű rádiójával.

Jacob Jensen ajtócsengőStadler Form ventillátorMagisso tortaszeletelő

Jacob Jensen ajtócsengő - Stadler Form ventillátor - Magisso tortaszeletelő

INNOSHOP

www.innoshop.hu