Antik Placc a Bálnában

Régi és retró holmik, design vásár a Bálnában

Legközelebb November 2. vasárnapján!

Az ötletgazdák szerint ez még csak a kezdet, mert elkötelezettek amellett, hogy az idelátogatók csak olyan alkotásokkal találkozzanak, amelyek a magas minőséget képviselik, akár antikvitásról, akár a kortárs kreatívok műveiről, lakberendezési ötletekről legyen szó.

Régi járművek Antik Placc

Régi autó az Antik Placcon

A Placc egy vásár, de az igazi varázsát az adja még, hogy közösségi térként is nagyszerűen funkcionál. Ha megpihennénk a vásárlás közben, mindig beszélgethetünk egy jót az eladókkal vagy a többi érdeklődővel, mialatt a Placc színpadon színvonalas akusztikus élőzene szól többször is a nap folyamán. Amíg a szülők kincsekre vadásznak, addig a gyerekek sem unatkoznak: a Fabrika Műhely felügyelete alatt önállóan készített kézműves tárgyaikat adhatják el a játszópiacon.

Ekkora sikerre nem is gondoltunk. A vasárnaponként visszalátogatók mellett felbukkanó új arcok jelzik, hogy az Antik Placcosok valamit nagyon eltaláltak. A piactér ugyanis egyaránt kínál a kiforrott, régi értékek kedvelőinek egyedi darabokat, de utat mutat azoknak is, akik fogékonyak az új stílusokra.

Régi órák és antik tárgyak a Placc vásárban

A hiánypótló eseményen szakértőktől leshetik el hétről hétre a művészeti vagy lakberendezési fortélyokat, amelyekkel máshol nem találkozni. Az Antik Placc hidat képez régi és új között, miközben minden vasárnap egyedi élményekkel gazdagítja a látogatóit.

Sok a fiatal érdeklődő az Antik Placcon

Nippek az Antik Placcon

Élőzene és koncertek az Antik Placcon

Facebook oldalunk