BoConcept asztali dekoráció

Lakberendezési kiegészítők

20% kedvezménnyel

2017 December 1-10 között a BoConcept üzleteiben!

A kiegészítők képesek gyönyörködtetni a szemet és ösztönözni a képzelőerőt. Egy váratlan szín vagy egy csipetnyi rejtély hatásos lehet. Lámpák, szőnyegek, párnák, vázák és sok minden más - néha az apró dolgoknak is nagy hatásuk lehet.

BoConcept  lakberendezési kiegészítők

Étkészletek
Az étkezőasztal gyakran kerül középpontba, ha családi és baráti élményekről van szó. Helyezz elegáns étkészletet a Karácsonyfa alá, és emeld az étkezési élményt.

BoConcept étkészletek, tányérok

BoConcept étkészlet, evőeszköz

Karácsonyi kiegészítők
Ez az a szezon. Az év azon időszaka, amikor mindenütt apró karácsonyi szikrák villannak fel. Élvezd te is ezeket a szikrákat: karácsonyi kiegészítők most 20% kedvezménnyel.

BoConcept karácsonyi kiegészítők

Plédek és ágytakarók
Mi jobb mint kényelmet ajándékozni? Egy vidám kockás minta stílust ad a kanapénak, fotelnak vagy ágynak miközben extra kényelmet is biztosít.

BoConcept takarók párnák, plédek

Lámpák
Tálalóra, éjjeliszekrényre, falra, vagy a mennyezetre... Ennyi nagyszerű lehetőség mellett, képtelenség mellényúlni egy designer lámpa ajándékozásával.

BoConcept design lámpák

További részletek a weboldalon: www.boconcept.com/hu-hu/

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate üzletházban, Árpád fejedelem útja 26-28. 1023 Budapest, a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont I. emeletén, az M1 autópálya mellett, a 14. kijáratnál, 2045 Törökbálint címen.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu