Ikea Lurvig kollekció macskáknak és kutyáknak

A LURVIG (a szó jelentése svédül „bozontos”) az állandó kínálat része lesz, a 90 termékből álló, házi kedvenceknek álmodott sorozat először egy limitált választékkal indul, augusztustól azonban minden termék elérhető lesz Magyarországon. A kollekció tervezésbe az IKEA állatorvosokat is bevont, így jött létre az öt fő terület, játék, pihenés, étkezés, séta és utazás köré csoportosított választék.

Ikea kanapé kutyáknak

Ikea Lurvig - Klippan kanpé kutyáknak

Macskaágy Kallax polchoz

Minim kanapé kutyáknak Ikea

Mini ágy kutyáknak és párna Ikea

Ikea macskaszállító és karomkoptató asztallábra

A házi kedvencek sokak számára családtagok, az emberek életének szerves részei. Egy 2014-es felmérés szerint Magyarországon 1,8 millió kutya és 2,2 millió macska él gazdájával – az ő igényeiket felmérve készült el a kollekció. A tervezés során nem csak az került a középpontba, hogy elérhető árú, biztonságos, tartós, valamint a kutyák és macskák igényeinek megfelelő termékeket fejlesszen az IKEA, hanem az is, hogy ezek a darabok illeszkedjenek az állatbarátok otthonába. A kollekció színei összhangban vannak, a különféle darabok nemcsak egymással, a tulajdonosok otthonával is harmóniát alkotnak: a macska ágy tökéletesen illeszkedik a KALLAX polcrendszerbe, de a kedvenceknek szánt kis méretű KLIPPAN kanapé (ez a termék augusztustól lesz elérhető) az eredeti élethű mása.

Ikea szőrkefe kutyákhoz

Inma Bermúdez, a LURVIG tervezője a kollekció kapcsán elmondta: „Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Mint állatbarát, büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm. Bízok abban, hogy minden termék arra inspirálja az emberek többségét, hogy még több minőségi időt töltsön kedvencével.”

Ikea kutyatál és póráztartó fogas

További részletek a kollekcióról, annak árazásáról június 4-től lesznek elérhetőek a www.ikea.hu weboldalon.

Ikea Lurvig kollekció Magyarországon