1

Szarvas figura gyűrűtartó

Sajnos az év vége közeledtével pont ebből van kevés, időből és energiából, és mi ezért vagyunk itt, hogy segítsünk egy-két frappáns ötlettel, és ihletet adjunk az ajándékválasztáshoz. Először fontos hogy meghatározzuk, hogy ki az ajándékozott célszemély. Más-más meglepetésben kell gondolkodni attól függően hogy hölgynek vagy férfinak szeretnénk ajándékozni, esetleg megfontolandó, hogy milyen korban van az illető illetve milyen szoros kapcsolatot ápolunk vele. Mi most cikkünkben minden alternatívára próbálunk egyedi, elegáns, praktikus és szép megoldásokat kínálni.

3

Kezdjük a hölgyek ajándékválasztásával, ahol nagyon fontos szempont, hogy olyan különleges és mutatós ajándékot válasszunk, mellyel tényleg elvarázsolhatjuk a hölgyek szívét. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a luxust, a csillogást és a finom eleganciát, tökéletes választás lehet egy különleges váza, tál vagy gyertyatartó. Egy szép lakberendezési kiegészítővel nemcsak a kiválasztott hölgy szívét dobogtatjuk meg, de kitűnően fel tudjuk dekorálni lakását vagy irodáját. A hölgyeknek kitűnő választás lehet még egy szép és praktikus ékszertartó, hiszen melyik nő ne szeretné a csillogó ékszereket. Egy kedves ékszertartó nagyon szépen mutat a komódon, miközben hasznos, hiszen segít rendszerezni és ízlésesen tárolni a kedvenc fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket és gyűrűket.

5

Még több ajándékötlet hölgyeknek a Silentdesign webáruházból

Ha nem szeretnénk elcsépelt ajándékot választani, hiszen azt szeretnénk a meglepetéssel sugallni, hogy az ajándékozott tényleg különleges helyet foglal el életünkben, akkor választhatunk olyan luxustermékek közül, mint a Philippi Ellipsze parfüm porlasztója, Angelo zenedoboz vagy Donatella sminkdoboz. Azoknak a hölgyeknek akik imádnak főzni bátran választhatunk a Blomus magas minőségű német konyhai kiegészítői közül, melynek letisztult formával, minőségi anyagválasztásával nem nyúlhatunk mellé. 

4

6

A hölgyek után térjünk át az erősebb nem képviselőihez, akik sokkal gyakorlatiasabbak, így olyan ajándékban érdemes gondolkodni, ami a design mellett a funkcionalitást is előtérbe helyezi. A férfiaknak választott meglepetések lehetnek elegánsak, férfiasak, extravagánsak, a lényeg hogy nem szabad elmenni a gyakorlatiasság mellett sem, vagyis bármit választunk nekik fontos hogy úgy érezze, a mindennapokban is jó szolgálatot tesz neki. 

Még több ajándékötlet férfiaknak a Silentdesign webáruházból

Biztos hogy egy férfinak nehezebb ajándékot választani mint egy nőnek, de nem reménytelen a helyzet. Induljunk ki abból, hogy mit szeretnek a férfiak, az elektronikai termékeket, az autókat, a jó borokat és finom rövid italokat. Ezért mindig jó választás lehet a bor szerelmeseinek, ha veszünk egy szép borászati kiegészítőt, egy bortartót vagy dekantálót. Ha az erősebb nem képviselői a rövid italokat részesítik előnyben, akkor pedig választhatnak a Philippi bőr és fém anyagokból készült, elegáns laposüvegeikből, mely kellemes útitárs lehet egy spontán esti sétára vagy hegyi túrázásra. 

2

A férfiaknak és egyben üzleti partnereknek is kiváló választás lehet egy klasszikus és visszafogott ajándék, így bátran választhatunk nekik egy elegáns hitelkártya- és bankkártyatartó tokot, egy modern kulcstartót vagy pénzcsipeszt, vagy egy szép bőr óratartó dobozt. Egy szépen megválasztott, igényes, bőrből vagy elegáns fémből készült darab örök klasszikus, megunhatatlan. Mindegy mit választunk, hiszen az egyetlen cél, hogy a megajándékozott személy közel érezze az ajándékot a szívéhez és érezze, hogy a meglepetést gondos válogatás után, személyre szabottan választottuk ki, és ezzel átélhetjük mi az ajándékozás örömét.

Silentdesign

Silentdesign Lakberendezési webáruház

Címünk: 2040 Budaörs, Károly király út 60.

Hétfő-péntek: 8:00-16:00 óráig

Időpont egyeztetés és információk:+36705040778

www.silentdesign.hu

További ajándékötletek: