Nyitókép Designmarket.hu origami ékszertartó

Ajándékot venni sokak számára nem a legegyszerűbb feladat. A férfiak többsége bármilyen alkalomra szánt ajándékok beszerzése helyett ezerszer inkább megküzdene egy hétfejű sárkánnyal vagy egy trollal. Ilyenkor sajnos bizonytalanságból, időhiányból vagy a kevés korábbi sikerélmény miatt könnyen felpattanunk a rutin és a berögzült szokások körhintájára. Pedig az ajándékozás lényege pont az a jóleső bizsergés, ami a beszerzéstől az átadásig végigkíséri a folyamatot, ami valójában a szeretetről szól. Mi mindenkit arra biztatunk, merjen kitörni a szürke hétköznapok, fantáziátlan és kényszeres világából!

Bármilyen alkalomról legyen is szó, a siker egyik sarkalatos pontja az átgondolt és jól megtervezett ajándékvásárlás. Talán nem túlzás azt mondani, hogy van egy webshop, ami nyugodttá, stresszmentessé és valóban boldoggá teheti az év bármelyik ünnepét, az élet bármely eseményét, a legjelentéktelenebbnek tűnőtől az extramegagiga fontosságúig. A Designmarket webáruházában – ahogy azt a neve is jelzi – nem csak menő designtárgyakat találunk, hanem egy könnyen átlátható rendszerben ötleteket és javaslatokat is kapunk arra vonatkozóan, hogy családtagjaink, ismerőseink, barátaink vagy különböző események alkalmával milyen ajándékokat adjunk. A legjobb az egészben, hogy így egy könnyed mozdulattal inthetünk búcsút a minden évben előkerülő, dögunalmas mamuszoknak, a semmire sem jó vicces ketyeréknek és egyéb haszontalan tárgyaknak. Végre valami kreatív, izgalmas és funkcionális ajándékot szerezhetünk be, ami mellesleg még trendi is lesz. Tehát a designmarket.hu = pápá unalmas születésnapi, évfordulós, anyák napi vagy karácsonyi ajándékok, mert itt remek stílusos ajándékokat találsz! Ha pedig minden ajándékot a Designmarket segítségével szerzünk be, a szállítás valószínűleg ingyenes lesz.

Ha fiataloknak keresel ajándékot, akkor a világ megmentése is szerepeljen a listádon!

Amikor fiataloknak keresel ajándékot, fontos szem előtt tartani, hogy akkor leszünk trendik, ha mi is megmentjük a Földet. Ennek a korosztálynak új elvárása, hogy a cégek segítsenek fenntarthatóbbá tenni a világot, harcoljanak a társadalmi egyenlőtlenségek és a környezetkárosítás ellen. Ez elengedhetetlenné teszi, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami kevesebb műanyaghasználattal jár, támogatja a társadalmi felelősségvállalást vagy éppen pozitívan járul hozzá a klímaváltozáshoz.

Ökotudatos ajándékötlet fiataloknak a Designmarket.hu-tól

A Designmarket webáruházában az ökotermékek között az is talál szuper ajándéknak valót, akinek lövése nincs arról, hogy a fentiek mit is takarnak pontosan. (Egyáltalán van még ilyen ember?)

Eloszlatjuk a férfiak rémálmát, mert igenis vannak ajándék ötleteknek nőknek!

Van ökotáska és öko bevásárlószatyor, termosz és kulacs, ételtermosz és ételhordó doboz, fém rozsdamentes acél és újrahasználható poharak, rozsdamentes acél és újrahasználható fém szívószál is. Ezek az ajándék ötletek nőknek és fiatal hölgyek számára is ideális választást jelentenek Például a JUBEQ elegáns, palack formájú designkulacsokból jól esik egy meleg ital a téli napokon. De ez a termék nyáron is remek útitárs lesz, amikor a hőségben hideg marad a kulacsba töltött folyadék. Mindez annak köszönhető, hogy a dupla falú, rozsdamentes acélból készült vákuum hőszigetelésű palackok 24 órán át melegen, 12 órán át hidegen tartják a bennük lévő folyadékot. Egy pink wood vagy egy deep BPR lila designkulacs pedig nagyon is csajos választás még tinédzser lányok számára. Klasszikus, ugyanakkor modern forma, aminek nagyon kényelmes a fogása, jó inni belőle és kis helyen is elfér a táskában vagy az autó italtartójában.

Kulacs ajándékötlet nőknek a Designmarket.hu-tól

A szerelmes ajándékok vagy a nőnapi ajándékok egy része szólhat a gondoskodásról

Ha ajándékozó férfiként, a környezettudatosság mellett, a gondoskodás is fontos számunkra, akkor kihagyhatatlan meglepetés egy Frank Green 100%-ban műanyagmentes, légmentesen zárható, háromfalú, kerámia bevonattal rendelkező és szigetelt ételtermosz, hogy a szerelmes ajándékot kapó kedvenc étele megőrizze hőmérsékletét, ízét és aromáját. Illetve, hogy fiatalként ne legyen kínos egy finom és forró bögre levest vinni a munkahelyre, vagy az egész napos munka során meleg ételt is egyen, akit szeretünk.

Ételtároló nőnapi ajándékötlet a Designmarket.hu-tól

Még akkor is, ha folyton fogyókúrázik! Ráadásként pedig, csak hab a tortán, hogy ezek a termékek BPA-mentesek, az FDA és az EU által is jóváhagyott, biztonságos anyagok alkotják őket és az élettartamuk végén újrahasznosíthatók.

Ajándékötletek nagymamák és nagypapák számára

A környezettudatos termékek mellett egy másik fontos trend a funkcionalitás és a multifunkcionalitás. Nemcsak azért van ez így, hogy élhetőbbé tegyük a körülöttünk lévő világot, hanem azért is, mert rengetegféle dolgot csinálunk és ezért, a tárgyaknak is több célt kell szolgálnia. A FLORALINK FEHÉR 3DB-OS VIRÁGTARTÓ FÜGGŐ KASPÓ SZETT falra rögzíthető, segítségével zöld élőfalat, vertikális kertet alakíthatunk ki. Néhány darab vagy akár több tucat is elhelyezhető egymás mellé, így egészen nagy falfelületeket varázsolhatunk zöld dzsungellé, függőkertté.

Kaspószett ajándék ötlet nagymamák és nagypapák részére a Designmarket.hu-tól

Azok az idősebb rokonok, akik már nem tudnak kis konyhakertet művelni biztosan örülni fognak egy gyorsan kialakítható fűszernövényfalnak. Ez az ajándékötlet nagymamák és nagypapák számára kiváló választás, de akkor is telitalálat, ha anyák napi ajándékról van szó vagy házavatóra kell vinni valami igazán hasznos dolgot és nem a növényeké lesz a főszerep. A függő kaspó szett praktikus fali tárolóként, rendszerezőként is használható, az előszobától a kamráig bárhol. Igaz, hogy formáját, funkcióját és a termék által biztosított kreatív szabadságot, a hölgyek szokták igazán értékelni.

Ajándékok férfiaknak? Ma már egyáltalán nem boomerség konyhai kütyüt adni!

Nem csak a hölgyek érezhetik magukat konyhatündérnek a konyhában, ezért szinte bárki számára praktikus ajándék a BAMBUSZ VÁGÓDESZKA ÉS KONYHAKÉS TARTÓ SZETT KONYHAI TABLETTARTÓVAL.

Tablettartó - Ajándékötlet férfiaknak a Designmarket.hu-tól

Ez egy igazán „multifunkci” összeállítás, hiszen a japán acél konyhakések mellett egy kivehető, csúszásgátlóval ellátott vágódeszkát és egy ötletes tablettartó talpat is kapunk. Ami elegáns ajándék hölgyek számára és szuper ajándék férfiaknak is. Jól jöhet a legénylakások vállalkozó kedvű lakói számára a recept szerinti főzéshez, vagy, ha videón keresztül adja valaki a tanácsokat.

A webshopban van még elegáns ajándék hölgyek számára!

A FOUNTAIN VIRÁGTARTÓ, ÜLTETŐ CSERÉP VAGY ASZTALI RENDSZEREZŐ szintén egyesíti a design és a funkció világát.

Elegáns ajándék hölgyek számára asztali rendszerező a Designmarket.hu-tól

Nem csak azért, mert eltérő személyiségű, hobbijú emberek eltérően használhatják őket, hanem azért is, mert időszakonként új értelmet kaphat a termék. Telitalálat olyan ember számára az előszobába, aki nem tudja, hol tette le a kulcsát, a telefonját, a tollait, aki mielőtt elmegy, még fúj magára egy kis illatot, vagy használ lakásparfümöt, ruhakefét. Ezek most mind egy helyen, egy fehér dolomit tartóban gyűjthetők össze, ami ráadásul nagyon elegáns ajándék hölgyek számára. Hasznos ez a termék ajándékként akkor is, ha valaki szereti a pozsgásokat, a kaktuszokat és szívesen alakít ki tematikus növénykompozíciókat. Innen már csak egy lépés az a nagyszerű és kreatív lehetőség, hogy az asztali rendszerező helyett csodaszép adventi, karácsonyi, szilveszteri, húsvéti és még sorolhatnánk, hogy milyen asztali dísz legyen belőle például oázisalapon lévő virágokkal.

A karácsonyi ajándékötletek egyik apropója a család, az összetartozás és a szeretet

A LUNA SZÜRKE 56 CM ÁTMÉRŐJŰ MŰANYAG 9 FOTÓS KEREK KOLLÁZS KÉPKERET már önmagában is felér egy terápiás foglalkozással. Hölgyrokonoknak, kreatív lendületet adva a dekoráláshoz, életkortól függetlenül adható, de a terápiás előnyét mi magunk is kihasználhatjuk, ha például a nagypapát lepjük meg vele. Hiszen ez a termék egy nagyszerű karácsonyi ajándékötlet is.

Képkeret kollázs karácsonyi ajándékötletek a család részére a Designmarket.hu-tól

Ebben az esetben akár az egész családot, de az unokákat mindenképpen, érdemes bevonni a dekorálásba, a képekkel való feltöltés folyamatába. Eresszük ki az egész évben felhalmozódott feszültséget, merüljünk el a szép emlékekben vagy készítsünk újakat! Mert hiszen ki mondta, hogy nem lehetünk kreatívak! A fotókat helyettesíthetjük gyerekrajzokkal és a rekeszekbe sok minden mást is tehetünk.

A kreatív ajándékötletek már-már műalkotások

A kreatív ajándékötletekben a multifunkcionalitás nem csak a dizájnt és a használhatóságot tudja összehozni, hanem a dizájnt és a szórakozást is. A webshopban található számtalan design társasjáték közül az egyik kedvencünk a STAX 4 IN A ROW SÁRGARÉZ SZÍNŰ FÉM KÜLÖNLEGES DESIGN TÁRSASJÁTÉK. Bár ez a termék most csak előrendelhető, de megéri várni rá, és arra az időtöltésre is, amit akár a nagyszülőkkel akár a barátokkal tölthetünk a segítségével. Ha pedig megunjuk a játékot, akkor el sem kell pakolni, mert roppant dekoratív darab. 

Társasjáték és kreatív ajándék ötletek a Designmarket.hu-tól

A hasznos esküvői ajándékok meghatározhatják a jövőt és élhetőbbé teszik a hétköznapokat

A design és a divat világában sokszor előkerül az uniszex meghatározás. Vannak olyan hasznos ajándékok, amelyek egyformán tökéletesek férfiak és nők számára is, főleg, ha azok esküvői ajándékok. De ma már az sem meglepő, ha egy férfi ad magára és követi a divatot. A formális öltözetek divatja ugyan régóta sóvárog az innovációkra és az új stílusmegoldásokra, de a klasszikus megjelenés vérfrissítése is messze túlmutat a fehér sportcipők és sötétkék öltönyök kombinációin.

Remek esküvői ajándékötlet egy szobainas a Designmarket.hu-tól

Egy fiatalember vagy hölgy számára nem minden esetben van lehetőség öltözőszobát kialakítani, de egy öltözősarok, ami állítható, könnyen mozgatható és sokkal több, mint egy szobainas nagy öröm és hasznos ajándék lehet. A VALA ÁLLÓ TÜKÖR, FEKETE SZOBAINAS pont ilyen termék.

Az egyedi ajándékötletek elve, hogy az egyszerű az nagyszerű

Tulajdonképpen a POISE ASZTALI RENDSZEREZŐ https://www.designmarket.hu/umbra-poise-asztali-rendszerezo-ket-talcas-sargarez-fem-1009707-104, amely sárgaréz és fehér színben is kapható szintén egy uniszex és egyedi ajándékötlet is, több funkcióval. Édesanyáknak és édesapáknak hasznos az éjjeliszekrényre, hogy az ékszerek a szemüveg és az óra is egy helyen legyen, de szorult helyzetben vagy akár direkten és célzottan kínáló tálcaként is funkcionálhat, például rengeteg macaron vagy sós aprósütemény, esetleg cukorka számára.

Egyedi ajándékötletek, asztali rendszerező a Designmarket.hu-tól

Üvegnyitó egyedi ajándékötlet a Designmarket.hu-tól

Vannak olyan használati tárgyak, melyek már puszta megjelenésükkel felérnek egy műalkotással. Ezek az eszközök – akármilyen picik is – képesek stílust csempészni egy-egy helyiségbe. Ilyenek például az üvegnyitók. A Tipsy üvegnyitó lebegő madár alakja tökéletesen kézre áll és egy műalkotásokat kiemelő tartószerkezete is van, ezért bűn lenne a fiók mélyére süllyeszteni. Ez egy nagyon szép és hasznos ajándék férfiaknak

Amikor ismét a szerelem az ajándékozás apropója, akkor lehet, hogy közeledik a Valentin napi ajándékötletek ideje

Ha csak arra vágyunk, hogy ajándékunkkal megteremtsünk egy megfelelően idilli és kellemes hangulatot, a Designmarket webáruháza ebben is segítségünkre van, mert vannak a webshopban Valentin napi ajándékötletek is. A nyárra tervezve és kerti partikra készülve az egyik legjobb ajándék, ha az élményeket támogatjuk meg. A romantikus esti beszélgetéseket, borozgatásokat a legtöbb évszakban sikeresen turbózza fel egy tűztál vagy egy kerti fáklya Míg az illatgyertyák és a lakásparfümök akár meghitt ünnepi hangulat megteremtéséhez is hozzájárulnak.

Illatgyertya és lakásillatosító ajándékötlet a Designmarket.hu-tól

Az aromadiffúzorok divatos ajándékok, de csak kevesen gondolnak arra, hogy megfelelő minőségű illatot is mellékeljenek a használathoz. A Desigmarket prémium minőségű lakásparfümjei használhatók önmagukban, textilekre csepegtetve, de diffúzorokba, párologtatókba töltve is. Támogathatják a nyugodt alvást, a hidegebb esték bekuckózós kikapcsolódását, a romantikus relax kádfürdőket és akár a karácsonyi, ünnepi hangulatot is.

Ugye, hogy egyszerű és izgalmas móka az ajándékozás! Legyen még könnyebb egy tervezett és céltudatos ajándékvásárlással a Designmarketben! Azon kívül, hogy az itt beszerezhető designtermékek kreatívak, mutatósak, szépek, magas minőségűek és funkcionálisak, kifejezetten nagy előnyük, hogy mivel a többségük raktáron van, azonnal szállítani fogják őket, és 2-3 nap alatt már nálunk is lehetnek.