A trend ott kezdődik, ahol a sokszínűség belép a képbe. Ez a kijelentés, legalábbis átvitt értelemben, mindig is magában hordozta az igazságot. Ám az utóbbi években, amióta az árnyalati sokszínűség, mint ellenállhatatlan divatirányzat felbukkant, azóta pláne minden tekintetben érvényes. Kár lenne kevesebbel beérni, ha egyszer adottak a majdnem végtelen lehetőségek! 

Ruhaüzlet

A ruhatár alakítása kicsit olyan, mint a lakberendezés?

Abban a tekintetben mindenképpen, hogy az egyediség, a karakter, a személyiség az élet számos területén megélhető. Az, hogy az otthoni környezet milyen kisugárzással rendelkezik pontosan ugyanannyira árulkodó, és beszédes, mint hogy az öltözködést milyen stílusjegyek írják le a leginkább hiteles formában.

Ahogy a lakás, ház kisebb-nagyobb részei évszakhoz, hangulathoz, életstílust érintő változásokhoz igazíthatóak úgy a gardróbszekrény tartalma is folyamatosan variálható. Az ősz színei például a Bolf kínálatában is felbukkannak, ahol a férfi, és női ruházat színpompás kavalkádja várja mindazokat, akikben megszületett a vágy az átalakulásra, a finomhangolásra, vagy éppen a bővítésre.

A fazonok sokszínűsége mellett az árnyalatok szemeket gyönyörködtető verziói is azt az érzést erősítik az emberben, hogy tényleg minden egyes ruhadarabja személyre szabható. Nemcsak testre, ez nem pusztán a méretekről szól. Annál sokkal több rejlik benne. A karakter, vagyis a személyes megnyilvánulás egy annyira egyedi tényező, amiben valóban mindenki különbözik a másiktól. S ez az a „valami”, ami a lakberendezésben ugyanolyan varázslatosan megfogható, kifejthető, kibontható, és kiteljesíthető, mint az öltözködésben. Ha egy nappali áraszthat magából férfias eleganciát, akkor még jó, hogy ugyanez a stílus a ruhaválasztást is befolyásolhatja. Ugyanígy a natúr, pasztell, visszafogott, nőies kellem, ami egy hálószobát igazi menedékké, kuckóvá formálhat az öltözetben is teret-helyet kaphat, amitől a fellépés egésze nőiességet, s mégis lágyságot sugározhat.

A fenti két példa valóban csak kettő a megszámlálhatatlan variáció közül. Ezért jó ötlet körbenézni a kategóriákban, és a kompromisszumos megoldások helyett a „tökéleteset” keresni, ami attól tökéletes, hogy teljes mértékben egyénre hangolt.

Mi várható az elkövetkezendő időkben a trend világában?

A sokszínűség továbbra is marad a porondon, meg a reflektorok fényében. Úgyhogy megéri a színes ruhadarabokkal közelebbről is összebarátkozni. De természetesen azoknak sincsen félnivalójuk, akik még mindig rajonganak a fehér-fekete eleganciájáért, vagy az egyszerűbb árnyalatokért. A színpaletta színességébe ezernyi színvariáció is belefér.

Ami a fazonokat illeti, nos az oversize továbbra is arat, viszont egy újabb irányzatnak mondható az úgynevezett fúzió, ami két alapvetően ellentétes stílus kombinációját jelenti. Például ezzel a megoldással a sportos, és az elegáns fellépés összegyúrható nem is akármilyen vonzó végeredménnyel.

Egy biztos. A legegyszerűbb, mégis leggyorsabb módszer a Bolf kínálatát végigböngészni, mivel a felhozatal tagjai kivétel nélkül harmonizálnak mindazzal, amit a trend szava diktál.