A víztakarékos innovációiról híres német Hansgrohe legújabb, Logis kollekciója szemet gyönyörködtető. Az egy dolog, hogy formavilágának köszönhetően a bármely környezetbe zökkenőmentesen beillik, ám a tervezők arra is figyeltek, hogy tökéletes összhangot találjanak az adott mosdókagylóval, ezért különböző magasságokban kapható. Mindegy, hogy kézmosásról vagy egy magas váza megtöltéséről van szó, a kényelem garantált. Legyen hát válogatós, találja meg a megfelelő csaptelepet és alakítsa fürdőszobáját saját ízlése szerint!

Hansgrohe Logis csaptelep
 
A szaniterszakma 113 éves szereplője a jelenleg elérhető legtakarékosabb fogyasztást lehetővé tévő EcoSmart technológiáját csomagolja a Logis kollekció darabjaiba, a lakosság széles rétegei számára elérhető áron, ugyanakkor a tőlük megszokott magas minőségben. A Logis csaptelepekkel akár 60 százalékos víz- és energiamegtakarítás is elérhető bárki számára. Az eljárás lényege, hogy a vízsugarat levegővel dúsítják, így a csökkentett vízfelhasználás nem észrevehető, sőt a folyó víz mennyisége többnek tűnik, a tapintásra pedig lágyabb hatású.

 Hansgrohe Logis csaptelep mosdóra
 
A csaptelepek a QuickClean funkciójának köszönhetően a vízkő és a tisztítószer maradványok egy szempillantás alatt eltüntethetőek. A Hansgrohe rugalmas szilikon gömbökkel látta el a csaptelepek levegőztetőit, így a szennyeződések egyszerűen letörölhetőek, ennek köszönhetően a csaptelepek nem csak tovább maradnak szépek, de élettartamuk is hosszabb.

Hansgrohe Logis csaptelep mosdópulton

Ha Karácsonyra olyan praktikus design darabot keres, amely nem csak az ünnepek alatt teszi boldoggá a családot, akkor válasszon a Hansgrohe kínálatából!

További információk: www.hansgrohe.hu


Hansgrohe