Az egyedi formatervezésű és víztakarékos szaniter termékek gyártásában kiemelkedő Hansgrohe egyik legkeresettebb termékét a Croma kézi zuhanyok vonalát gondolta tovább, hogy még kényelmesebbé és szebbé tehessük a fürdőszobát. Az új Croma Select elegáns zuhanyfejébe egy praktikus Select gombot integráltak, hogy egyetlen mozdulattal, kényelmesen válthassunk a különböző sugártípusok között, így a legváltozatosabb zuhanyozási igények is kielégíthetőek.

Hansrohe kézizuhany

A Croma Select Multi és Vario kézizuhanyokkal három különböző zuhany élmény választható: a lágy nyári zápor, az intenzív eső mód és a pulzáló vízsugár masszázs. A Croma Select Vario kézizuhannyal pedig tovább szabályozható a vízsugár intenzitása is, így a TurboRain funkcióval akár egy zivatart is előidézhetünk magunknak.

Hansgrohe Croma kézizuhany

A Croma Select kézizuhanyok csillogó króm vagy fehér vízsugártárcsás krómfényű kivitelben kaphatóak. A letisztult, időtlen dizájn jól illik bármelyik modern fürdőbe, de ez még nem minden. Az EcoSmart technológiának köszönhetően úgy takarékoskodhat a vízzel, hogy eközben nem kell feláldoznia a zuhanyozás élményét. Az eljárás lényege, hogy a vízsugarat levegővel dúsítják, így a csökkentett vízfelhasználás nem észrevehető. A takarékos funkció beépítése a felhasználói komfortérzetet egyáltalán nem befolyásolja, hisz a vízsugár erőssége kis mértékben sem csökken, a folyó víz mennyisége többnek tűnik, a dúsítás miatt tapintásra lágyabb hatású.
Tökéletes karácsonyi ajándék.

További információk: www.hansgrohe.hu


Hansgrohe