A lakásfelújítás nagy nyűgjének tartott színtervezés, színkiválasztás problémáját oldották meg egy hazánkban eddig sehol nem alkalmazott megoldással. Aki ellátogat a Jepetto Parketta Stúdióba számítson arra, hogy jó egy órát biztosan el fog ott időzni. A több 100 parketta mellett ugyanis egy olyan interaktív tervező is várja a látogatókat, ami egy egyszerű vonalkódolvasóval lehetővé teszi a parketták szobányi felületben történő bemutatását, a lakás színkompozíciójának megtervezését.

Legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról, vagy épp gyerekszobáról, a fotorealisztikus helyiségeket mindenki kedve szerint variálhatja. A 200 parketta ( Kaindl, Krono, Grabo, Wicanders ) mellett ugyanis több mint 100 falfesték, 70 bútorszín, és több tucat kárpit is beolvasható, így percek alatt több tucat valós színkompozíció próbálható ki. Így arra a klasszikus kérdésre, hogy "milyen színt válasszak", percek alatt választ lehet kapni.

Azok, akik lakásfelújítás előtt állnak, és még bizonytalanok az otthonuk összképét illetően, interaktív segítséget kapnak a tervezésben, de jó önellenőrzési lehetőséget ad azoknak is, akik pontosan tudják, mit szeretnének. A megálmodott színösszeállítás ugyanis pillanatok alatt leellenőrizhető. Mindenféle számítógépes ismeret nélkül, mindössze a kiállított parketták, festékkártyák, textilek, bútorfrontok vonalkódját leolvasva, az érdeklődő valósághű képet kap arról, hogy az adott parketta hogyan fest szobányi felületen a többi dekorszínnel.

A lakásfelújítás, építkezés egyik nagy megpróbáltatása szinte mindig a színek megfelelő összeállítása. Ezzel az interaktív tervezővel azonban ettől már nem kell tartani. 10-20 perc alatt közel 100 féle variáció próbálható ki valódi textúrák segítségével. Ráadásul ez igény szerint szabadon bővíthető új festékszínekkel, egyedi bútorfrontokkal, és akár saját látványtervvel.

Jepetto Parketta Stúdió

Cím: 1155 Budapest, Kolozsvár utca 18.
Tel: 06 70 392 18 11
E-mail: szalai.karoly@2jepetto.hu
Web: www.2jepetto.hu