Különleges design bútorok Vitrin Bartók Béla út

Vitrin Budapest, design székek

Ahogy az emberek életmódjai alakulnak, úgy idomulnak hozzájuk az őket körülvevő terek. Az elmúlt évek változásai alapjaiban formálták át a képünket arról, hogy mit jelent egy modern iroda, közösségi tér vagy otthon. Ezeknek az újgenerációs tereknek a berendezését tűzte ki célul egy budapesti concept store, a VITRIN.
 
A concept store műfaj Európa szerte nagy népszerűségnek örvend. Alig találni olyan európai nagyvárost, ahol ne lenne néhány kiemelkedő képviselője ezen az egyszerű kereskedelmen túlmutató szemléletnek. Az ilyen üzletekre jellemző, hogy a szemléletformálást és a közösségépítést legalább olyan nagyra értékelik, mint az eladásokat. Gyakran szolgálnak platformként a terület kreatívjai számára, aktívan részt vállalva az alkotói projektekben.
 
Ez a fajta gondolkodásmód volt meghatározó a Solinfo új üzletének tervezésekor. A kereskedelmi háttér adott volt, már csak a kreatív rendszerező szemlélet, és egy igazán jó helyszín kellett. Az alapítók, Orbán Zoltán és Szetei Krisztián szakmai kapcsolata Fónagy Dóra építész/designerrel, a defo labor alapítójával felszínre hozta közös ambíciójukat egy olyan új kereskedelmi modell felállítására, ami a legfrissebb trendek és tendenciák mentén képes kiszolgálni a fogyasztói igényeket. Egy olyan üzlet gondolata fogalmazódótt meg, ami tervezői és a kereskedői szemlélet mentén rendszerezi a leginnovatívabb gyártók megoldásait.

Olasz design székek a Vitrinben

Vitrin design szék üzlet és tervezés

Különleges székválogatás a Vitrinben

Így született a VITRIN, aminek szíve egy speciális, kontinenseken átívelő design szék szelekció. A home office széktől a terebélyes lounge székeken át a moduláris padokig mindenféle ülőbútor megtalálható a Bartók Béla úti üzletben, olyan nagymúltú design brandektől, mint az ikonikus Cappellini, a játékos Magis vagy a karakteres dán HAY. A design világ titánjain túl az újhullám is képviselteti magát, például az északi modernizmust újraértelmező svéd Menu, a kézműves famegmunkálást új szintre emelő olasz Mattiazzi és a formabontó spanyol Viccarbe révén. A kiemelkedő szelekció kiemelkedő szakértelemmel is párosul, hiszen a VITRIN csapat sokéves design és kereskedelmi tapasztalatából adódóan jól ismeri a belsőépítészeti projektek igényeit, és segítséget nyújt a tervezés minden fázisában.

Rendszeres kiállítás és workshop a Vitrinben 
Concept storeként a kereskedelmen túl kiállításoknak, szakmai programoknak és képzéseknek is teret ad a VITRIN. Saját háromalkalmas képzési programja a a tértervezés, a világítás és a hangtechnika összefonódását térképezte fel, a kiállítások során pedig olyan alkotók értelmezték újra a VITRIN terét, mint a lumoconcept lámpamanufaktúra, a növényinstallációkkal foglalkozó finecut és a Je Suis Belle divatház. Nem titkolt célja az üzletnek a minőségi designkultúra népszerűsítése, ezért a továbbiakban is nagy hangsúlyt fektetnek majd a formabontó design megjelenésekre.
 
Kövesd a VITRIN-t a Facebookon és az Instagramon, és látogasd meg az üzletet a Bartók Béla 20. szám alatt!


Vitrin logo

1111 Budapest - Bartók Béla út 20.

hello@vitrinbp.hu

+36 70 316 6329

vitrinbp.hu