Vakum Design Budapest

A termékek jelentős részében széles kárpit- és faanyag-választékot kínálunk. Ügyelünk arra, hogy olyan gyártókkal működjünk együtt, akik felelős erdőgazdálkodásból szerzik be az alapanyagokat, és ezzel csökkentik a környezetünkre gyakorolt káros terhelést.

Kínálatunkban a műanyag bútorok és tömör fa termékek ugyanúgy megtalálhatóak, mint a fa furnérozottak. Ez utóbbiak sok esetben nemcsak kedvezőbb árukkal, hanem látványos dizájnjukkal, hullámzó vagy éppen csíkozott mintázatukkal ejtik rabul az esztétikus tárgyak szerelmeseit.

Vakum Design fotel és design szék

Vakum Design ülőbútorok

A kínálatunkban szereplő székek, asztalok, kanapék és nappalibútor-kiegészítők otthonossá varázsolnak minden belteret, az üzletünkben árusított világítótestek több európai gyártó termékpalettájának legjavát képezik.

Vakum Design ülőgarnitúra

Vakum Design kanapé és fotel

Ezt a boltot leginkább azoknak ajánljuk, akik az egyedibb és eklektikusabb tereket részesítik előnyben, ahol a kényelem és a forma nem köt kompromisszumot. Elsősorban arra törekszünk, hogy a nálunk vásárolt termékekkel berendezett lakások ne steril terek, hanem életteli formákkal gazdagított, esztétikumot sugárzó, nyugalmas és egyedi otthonok legyenek.

Vakum Design

www.vakumdesign.hu

1036 Budapest, Lajos utca 126-132. I. emelet

Telefon: +36 30 857 3010

info@vakumdesign.hu

Nyitva tartás:

Vasárnap,Hétfő,Kedd: Zárva
Szerda, Csütörtök, Péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-17:00

Előzetes egyeztetés után a nyitvatartási időn kívül is ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni.