Akár 90% kedvezménnyel a Vivre online lakberendezési áruház vásárlói részére!

Vivre bútor és lakberendezés

Az ajánlatok akár a karácsonyi ajándékbeszerzéshez is inspirációként szolgálhatnak. A Vivre.hu ajánlata a webáruházban szereplő összes termékkategóriára érvényes lesz. Jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak a látogatók bútorokat - kanapékat és foteleket, szekrényeket és komódokat, ágyakat, székeket és asztalokat -, életmódtermékeket - táskákat, ékszereket, órákat, ruhákat és cipőket - és textíliákat - ágyneműket, ágytakarókat és szőnyegeket.

Vivre bútor és lakberendezés

Vivre bútor és lakberendezés

Vivre bútor és lakberendezés

Kanapét már 41 000 forinttól, lakásdekorációs termékeket 2700 forinttól, konyhai és étkezési kiegészítőket 2900 forinttól, lámpákat 4700 forinttól, szőnyegeket 6500 forinttól, pamut ágyneműket 4700 forinttól, kozmetikai cikkeket 1950 forinttól és fürdőszobai szetteket 4800 forinttól kínál az online lakberendezési áruház. A jelentősen megnövekedett forgalomra az online lakberendezési áruház közel 3,3 milliárd forint értékű áruval, valamint logisztikai kapacitásainak növelésével is készül.

vivre logo

„A Vivre-n értékesített termékek minősége és a szállítási idő is fontos tényezők a vásárlóink által gyűjtött tapasztalatok sorában. A Black Friday kapcsán saját és beszállítóink készleteire is támaszkodva szolgáljuk ki a megnövekedett keresletet. A saját raktárainkból teljesíthető megrendelések esetén törekszünk az 1 és 15 nap közötti kiszállítási idő tartására, míg a közvetlenül a beszállítóinktól érkező áruk esetében a származási országtól függően néhány hetes szállítás időt tudunk vállalni.

Vivre bútor és lakberendezés

Vivre bútor és lakberendezés

A megrendelések minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálása érdekében 19 nemzetközi fuvarozó céggel kötöttünk idén stratégiai partnerséget” – nyilatkozta Ciprian Sîrbu, a Vivre logisztikai vezetője.

A termékkínálatról bővebb információt a www.vivre.hu-n talál.

Ízelítő aktuális termékeinkből: