Fedezd fel a remek ajánlatokat a nappaliba, étkezőbe és hálószobába, és adj egy kis dán egyéniséget otthonodnak, még ma! A BoConcept weboldalán a kedvezményeket bemutató aloldalon böngészhetjük végig a promócióban szereplő termékek listáját!

SALE EKSTRAORDINÆR!

 

Hatalmas választékkal és nagyszerű ajánlatokkal várunk a BoConceptnél, weboldalunkon és két üzletünkben, ahol felfedezheted az időszakos, kedvezményes kínálatot! Magánszemélyeknek, tervezőknek és lakberendezőknek ez most egy kiváló lehetőség teljes szettek kiválasztásához, komplett enteriőrök berendezéséhez.  

Íme egy kis kedvcsináló a BoConcept 2024-es választékából:

BoConcept kanapé

Nyári kanapé kedvezmény

Moduláris kanapékból, sarokkanapékból, kétszemélyes kanapékból, 2,5 személyes kanapékból, 3 személyes kanapékból, heverő-kanapékból, valamint hozzájuk illő fotelekből álló választékunk személyre szabható, hogy a kiválasztott bútor tökéletesen megfeleljen az adott térnek és stílusodnak. Tervezd meg álmaid kanapéját még ma!

További részletek a kedvezményes kanapékról ⊃

 

Akciós dán design fotel

BoConcept akció 2024Lábtartó, lábtámasz akció

Találd meg a tökéletes ülőhelyet otthonodba klasszikus és kortárs foteljeink kollekciójából! Étkezőszékek, padok, bárszékek, irodaszékek, fotelek és funkciós fotelek: nálunk megtalálod a megfelelő ülőhelyet minden helyiségbe. 

További részletek a kedvezményes fotelekről ⊃

 

Étkezőszékek kedvezménnyel

Lakberendezőknak is kedvezmény

Az íróasztaloktól az étkezőasztalokon át a dohányzóasztalokig és mellékasztalokig: időtlen asztalaink mindegyikét úgy terveztük, hogy minden helyiségben praktikusak és stílusosak legyenek. Fedezd fel asztaldizájnjainkat, és találd meg a tökéletes asztalt otthonod minden helyiségébe!

További részletek a kedvezményes étkezőasztalokról ⊃ 


Legyen az akár egy luxus, teljes méretű ágy, amely kedvenc szállodádra emlékeztet, vagy egy kényelmes kanapé, amely készen áll váratlan vendégek fogadására, mindig bízhatsz abban, hogy ágyainkban édes álmok várnak.

Kedvezményes ágy vásár

További részletek a kedvezményes ágyakról ⊃ 

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk készséggel válaszol bármilyen kérdésedre. Legyen szó szolgáltatásainkról, termékeinkről vagy bármi másról – örömmel segítünk.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, a 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, a másik pedig a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén, a 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a cím alatt.


Boconcept logo

www.boconcept.com/hu-hu