Kristályok fa fobozban

Mi is ez?

• Kifinomultság 
• Egyediség
• Természetes  design
Ez most egy igazi ,,új íz” mindazoknak, akik szeretik az elmélyült alkotás atmoszféráját, vagy a kézzel készült, egyedi művek látványát. És még ennél is több !

Geometriai vonalak és kristályok

Mi az, ami különlegessé teszi?

Hrubos Margo dekoratőr, a workshop megálmodója és vezetője szerint: „Ezt az alkotói formációt meg kellene tapasztalni mindenkinek!” 

Mindazoknak, akik csodálják a természet formáit, a köveket, a mintázatokat… Akiket rabul ejt az ásványok tapintása, ragyogó felülete...és, akik szeretnek minimálban gondolkodni. 

Kristályok hatása az otthonra

Zöld féldrágakő

Paszpartu keret
Minimálban... és úgy, hogy a tárgyak értéke és energiája hangsúlyt kaphasson. 
Megbecsültséget. 
Ez a Zen életmód egyik alapvetése is: kevés tárgy, de az jelentéssel bírjon, szolgáljon, és tőlünk figyelmet, vagy gondoskodást kapjon”.

„Ez a kölcsönösség itt megvalósul, hisz ezeknek a kristályoknak, és féldrágaköveknek természetadta ereje van, amit átélhetünk általuk. Hallottam és olvastam már erről, de most éreztem át igazán, amikor belőlük készítettem a meditációs képeimet: Mert a folyamat lényege, hogy órákon át szemlélhettem, tapinthattam őket, formációkba rendezgetve, és próbálgatva. Közben megéreztem az ,,üzenetüket” és természetes formaviláguk szépségét." 

Workshop kristály-kép készítés

Meditációs kép kristállyal

Szabálytalanságukból fakadó geometriájuk megihletett, és a meditációs rajzok letisztult vonalaival kiegészítettem, kiemeltem mintázatukat. Így gyönyörű térrendezések, és modern kompozíciók jöttek létre ,,szinte maguktól”. Mélyített, natúr képkeretekbe helyeztem őket, különleges papír alapokra, melyek bambuszból és kenderből készültek. 

Rózsaszín kristály

Kristály-kép készítő workshopok a Zenvonal Műteremben

Alkotónapjainkon, workshopjainkon mindenki maga elkészítheti egyedi darabjait. Nem kell hozzá különösebb tehetség, hogy bárki átélhesse ezt a szép alkotói folyamatot. Mindenben segítünk, és nyugodt teret adunk az elmélyült művészi megélésekhez.

Ebben a stílusban kevés a rajz... csak néhány vonal. Inkább az egyéni geometriai formák megtalálása, és a kövek térbeli elrendezése adja az élményt.

Hrubos Margó és Pál handpannel

Zenvonal Műterem kép

Hrubos Margó jobbra és egy alkotó

Mondhatnám a mellékelt fotókra, hogy a ,,képek magukért beszélnek”. De ez esetben ez nem állja meg a helyét, mert a képek nem tudják teljesen visszaadni az átélés élményét... ami annyira jó! Én sem hittem...de egészen különleges érzés ezekkel a kristályokkal dolgozni. Szinte nem is lehet abbahagyni!!

Ha pedig a kész alkotást az otthonunkban olyan felületre helyezzük, vagy állítjuk, ami hangsúlyos része a térnek, akkor letisztult látványukkal is inspirálnak és nyugalmat árasztanak. 

Lakásdekoráció kristállyal

Például, ha előszobánkban induláskor erre esik utolsó pillantásunk, és hazaérkezéskor is ez a látvány fogad… Akkor biztosra veszem, hogy a lakás intimitása mélyen érezhető lesz. Bensőséges hangulata pont a mi bensőkkel harmonizál majd, és testi - lelki jóllétünkben segítségünkre lesz.

Ha szeretnétek részt venni egy ilyen programon, akkor 2022. május 8 - án, vasárnap is lehetőség van rá ... de ősszel is tervezünk majd újabb alkalmat Budapesten a Böszörményi úton. 

Fekete képkeret

Kristály-kép munka közben

KRISTÁLY-KÉP KÉSZÍTŐ WORKSHOP A ZENVONAL MŰTEREMBEN 

2022 május 8 - án vasárnap 

 Jelentkezni e-mail-ben a zenvonal@gmail.com címen lehet.

Alkotás: 10-től 15 óráig
Művészeszközöket, alapanyagokat biztosítjuk. 

Még több inspiráció a Facebook oldalunkon!

Bővebb információk: www.zenvonal.hu

Várunk szeretettel mindenkit! Fiúkat - lányokat ... fiatalokat – idősebbeket.

Már vásárolhatók, rendelhetők is a Zenvonalnál ezek a valódi kristályokkal készült Meditációs képek.

Zöldes félgrágakövek

Natúr színű képkeret

Kép mélyített keretben