A Sage segít teljesíteni az újévi fogadalmakat

„Az ízletes gyümölcs és zöldségitalok elkészítésében szükség lehet egy olyan turmixgépre, amely akár a keményebb hozzávalókat, így például a magvakat, vagy a jégdarabkákat is képes eldolgozni” – hívta fel a figyelmet Simon László, a Sage termékmenedzsere. 

Reggeli smoothie
Van, aki már a reggelt is szereti smoothie-val indítani. Ilyenkor azonban célszerű olyan tápláló italt készíteni, amely képes elegendő energiát biztosítani a mindennapok kihívásaihoz. Egy finom, de egészséges reggeli smoothie elkészítéséhez szükség van 15 g zabkorpára, 1 evőkanál chiamagra, 4 darab magozott datolyára, 1 hámozott és félbevágott banánra, 400 ml hideg, nem édesített mandulatejre, valamint 80 g görög joghurtra. Miután behelyeztük a hozzávalókat a turmix kehelyébe, érdemes egy fél evőkanálnyi mézet csorgatni rájuk, hogy édeskésebb karaktere legyen az elkészítendő italnak. „Ez a reggeli smoothie az egyik legjobb diétás ital lehet, mivel a benne lévő zabkorpa csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és szénhidrátok felszívódását, mindemellett védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját”.

Banános ital

Superfood turmix 
A kókusz egyik legelőnyösebb tulajdonságainak egyike, hogy segít megszünteti az ételek iránti sóvárgást, a benne lévő cukor pedig azonnali energiaforrást jelent a szervezet számára. Az áfonya ugyancsak kiváló diétás étel lehet, mert polifenolokat tartalmaz, amelyek nagy arányban képesek lebontani a szervezet zsírsejtjeit, sőt segíthetnek megakadályozni azok újraképződését. A superfood turmixban mindkét összetevő megtalálható. Elkészítéséhez 25 g hámozott mandulára, 200 g fagyasztott áfonyára, 2 kiskanál Maca porra, 55 g friss kókuszhúsra és 400 ml hűtött kókuszvízre van szükség. Miután a hozzávalókat behelyeztük a turmix kelyhébe addig turmixoljuk őket, amíg sima, egységes kontúrral rendelkező italt nem kapunk, amelynek színét az áfonya fogja meghatározni. 

Áfonyás turmix

Zöld bomba
A Zöld bomba elsősorban azok kedvence lehet, akik szeretik a zöldségeket is tartalmazó smoothie-kat. Elkészítéséhez helyezzük 1 fél narancsot, 1 darab szeletekre vágott és kimagozott zöldalmát egy fél saláta uborkát, 100 g kimagozott fehér szőlőt, 20 g friss spenótot és 220 ml hűtött kókuszvizet. Ezt követően helyezzük rá a késes egységet a turmixgépre és közepes fordulatszámon dolgozzuk össze a hozzávalókat. „Ez az ital is ideális választás lehet a fogyókúrához, mert a benne lévő spenótnak alacsony a kalóriatartalma, a tökfélékhez tartozó saláta uborka pedig az egyik legegészségesebb zöldségféle” – hangsúlyozta a szakember. 

Zöld turmix

Az ízletes és egészséges smoothie-k és turmixok elkészítésében tökéletes segítőtárs lehet a Sage SJB815, amely lényegében 3 az 1-ben készülék. Az ausztrál márka újdonsága három funkciót – turmixgép, smoothie, gyümölcscentrifuga – egyesít, a vákuumos kiegészítővel pedig még tökéletesebb, tápanyagokban gazdag, egészséges italokat készíthetünk el a legjobb minőségben. A vákuumos egységnek köszönhetően az elkészített italok tovább megőrizhetik a frissességüket. Az SJB 815 emellett a Kinetix-késrendszer, az intuitív vezérlés és a felhasznált anyagok miatt is unikálisnak tekinthető. 

Sage SJB815 turmix

 

A Sage márka 2018-ban váltotta fel a Catler márkanevet, de az innovációs és gyártási háttér nem változott. A prémium kialakítású kisháztartási gépek hazája továbbra is Ausztrália, azon belül a Breville-csoport, amely minden egyes készülék megalkotásakor a hosszú élettartamot és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzetét tartja szem előtt. Ez teszi a Sage készülékeket időtállóvá és klasszissá, legyen szó grillezésről, mixelésről, vagy kávéfőzésről.