A sokak számára még ismeretlen szállástípus luxus körülmények között, egy több mint 20 m2-es 4 csillagos szállodai szoba felszereltségével és kényelmével várja a látogatókat. A természet közelsége, a privát szféra, a kényelem, a letisztultság és a mindezzel párosuló prémiumérzet jellemzi a szálláshelyet, melyről az  üzemeltető, Fehér Attila elmondta, egy igazi "bakancslistás" nyaralóhelyet akartak létrehozni, amely lehetőséget nyújt bepótolni az elmúlt évek során kimaradt nyaralási élményeket is. 

Lotus Glamping

Franciaágy a sátor ölelésében

“A Lotus Glampinget mi leginkább párok, szerelmesek pihenőhelyének szántuk, éppen ezért minden részlet úgy lett kialakítva, hogy az a kényelmet és a gondtalan kikapcsolódást szolgálja. Puha, kellemes anyagokat és egységes színeket választottunk. A sátor nyáron klimatizált, de ha hűvösebb van, egy elektromos látványkandallóval fűthető, van egy fűthető jacuzzink és egy szelfifalunk és BBQ grillünk is. Szolgáltatásaink közül a hajókirándulás, a romantikus bekészítések - pezsgő, virág, stb. - vagy az ingyenesen igénybe vehető kerékpárok jelentenek különleges élményt. Látnivaló is akad bőven a környéken: Tokaj történelmi borvidéke, a tiszadobi Andrássy-kastély, vagy a Nyíregyházi Állatpark is fél órás közelségben van.”

Kényelmes pihenőhely az utazóknak

Akit vonz a természet, de közben szeretne stresszmentesen, minden igényt kielégítő kényelemben lazítani, annak az idei év egyik legnagyobb élménye lehet a Lotus Glamping, az elbűvölő tereivel és romantikus hangulatával. Addig is érdemes lehet megtanulnunk a “glamping” kifejezést is, mert az az érzésünk, hogy a következő években egyre többet hallunk majd róla. 

Különleges glamping élmény a Tisza mellett