Ez a bájos ház Cerdanyában a Pireneusok hegység egy tájegységén található. A tuljajdonos házaspár fontosnak tartotta, hogy az épület megjelenése szerves egységet akosson a környezetével, abból ne emelkedjen ki. Így a rusztikus kültéri kőfal szépsége az előtérben is megtalálható, ami a vendégeket is gyakran ejti ámulatba. A teljes átalakítással és a lakberendezési munkálatokkal végül Jeanette Trensig belsőépítészt, a Cado Interiors tervezőjét bízták meg. 

Vendégfogadásra is alkalmas nagy terek

Nagy család fogja itt tölteni a hétvégéket, akik rendszeresen vendégeket is fogadnak. Ezért alakítottak ki összefüggő nagy tereket, illetve részlegesen elszeparálható helyiséget is mint például a konyha. Ide eltolható fémkeretes üvegezett ajtón át jutunk be. 

Világosra festett látszó gerendázat

Kétoldalú kandalló a nappaliban

Kényelmes nyolcszemélyes étkező

A nappalit egy polcos szekrénnyel kombinált egyedi kandalló választja el az étkezőtől. A hatalmas tömörfa dohányzóasztalra mindig jut friss virágcsokor. A szizál szőnyeg jól mutat a nappali ülőgarnitúrja alatt, viszont az étkező esetében előnyösebb a lakkozott padló. 

Nagy szigetes konyha rozsdametes konyhapulttal

A főzőterület a szigeten van és a hegyek felé néz. Mivel egy páraelszívó nem nézett volna ki a munkapult felett, beépített páraelszívóval ellátott főzőlapot szereltek a nem kívánt szagok befogására. 

Hall vagy előszoba rusztikus kőburkolattal

A napsütötte előszobában kellemes hangulatú rusztikus falburkolat fogadja az ide érkezőket. 

Natúr színek, tapéta helyet kárptozott fejvég

Öntött mosdó a tetőtérben

A tetőteret gyönyörű gerendázat díszíti. A dupla öntött mosdónál a ketten is helyet foglalhatnak. A modern csaptelepek melett jól mutatnak a fonott tárolókosarak és a tömörfa kisszék. 

Hálószoba szép gerendázatal és tetőablakkalForrás: ElMueble.