A Murvica Res(p)ort by Namore a festői Murvica faluban, a horvátországi Brač-szigeten található egy olyan csendes környezetben, amire sokan vágynak egy igazi pihantető nyaralás alatt. Cikkünk nem a szálláshelyet promótálja, célunk bemutatni a belső terek kialakításának lehetőségeit amit akár saját nyaraló felújításakor is átvehetünk. 

Murvica szálláshely

Ez a szálláshely lenyűgöző kilátást nyújt az azúrkék tengerre és a türkizkék strandra. Mindössze 3 kilométerre található Boltól és a híres Zlatni Rat strandtól.  

Kilenc egyedi élettér
A Murvica Res(p)ort kilenc különálló apartmanból áll. Az egyik kiemelkedő részlegben egy barlangot is találunk, amelyet egyedi élettérré alakítottak át. Az ódon kőfalak találkoznak az elegáns mikrocement padlóval és az egyedi bútorokkal. Az üdülőhely sporttémájú dizájnelemeket is tartalmaz. Az öltözők ihlette szekrények és dupla zuhanyozók arra ösztönzik a vendégeket, hogy élvezzék a szabadtéri tevékenységeket, például a túrázást, a kerékpározást és a búvárkodást.

Luxus kültéri felszerelések
A tágas kertből lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre. A szabadtéri szolgáltatások közé tartozik a grillező, a jakuzzi és az üvegezett homlokzatú szauna. A vendégek pihenhetnek az erre a célra kialakított társalgókban, valamint egy chill- és jógatérben.

Kipróbálnád ezt a barlang szobát? 

Az egyik apartman egy barlangban került kialakításra. Ez a helyiség ötvözi az organikus építészetet a modern dizájnnal. Egy minimalista kabinban található a konyha és a fürdőszoba. Az alvó galériából a barlangra és a tengerre nyílik kilátás.

Minden kisebb egység maximalizálja a helyet az okos kialakításnak köszönhetően. A hálózugokból lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre. A fürdőszobák funkcionális konyhasarokként és tárolóhelyként is funkcionálnak. Ez a megközelítés biztosítja a forma és a funkció keverékét, összhangban az ingatlan tervezési szellemiségével.

Kőház Horvátországban

Tengerparti kilátás

Modern miniml apartman

Létra dekoráció

Kiskonyha kialakítása szálláshelyen

Hűvös szobák

Apartman Horvátország

Szoba tengerparti kilátással

Barlang szoba szállás

Szálláshely egy barlangban Horvátország

Öltöző hangulatú zuhanyzó

Fekete konyha szürke kanapéval

Brac sziget Namore

Modern szálláshely Horvátországban

Brac sziget szálláshely

A szállásról még több fotó található az alábbi weboldalon, ami biztosan meghozza az olvasók kedvét ahhoz, hogy ellátogassanak erre a helyre, Ráadásul nincs is túl messze. www.namore.no

Nézd meg a szálláhelyet bemutató videót, ahol nem csak az egyes apartmenokról, de a teraszról, illetve a környeztő tájról is remek felvételeket láthatunk. 

Fényképek: Marin Trebotic