A Villa Elena tulajdonosától, Mayától érkezett egy levél a Lakberinfó szerkesztőségébe. Szeretné olvasóinkkal is megismertetni a Rovinjtól 17 kilométerre fekvő Golas faluban található négyszobás szálláshelyét. Látva a villa épület egyediségét és kiváló ízléssel berendezett tereit, örömmel tettünk eleget a kérésnek. Horvátország természeti szépségeit, mediterrán hangulatú tengerparti városit talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen honfitársaink kedvelt úticélja ez a szomszédos ország. 

A Villa Elena többet szeretne adni mint egyszerű szálláshely. A legapróbb részleteik megtervezett és megépített ház belső udvara, az egybefüggő földszinti tér és az emeleten található igényesen berendezett szobák egységes hangulatot képviselnek. A rusztikus környezethez modern belsőépítészeti elemeket társították. Acél gerendák, betonos felületek váltakoznak a modern bútorok között. A közösségi tér centrumába egy bársony kanapé került, amihez jó választás volt a matt fekete étkező. A profi konyhai gépeket a legújabb trend szerinti halvány mintás burkolatok ölelik körül. 

Az emeleti szobákban tovább folytatódik a minőségi anyaghasználat és a meleg, nyugtató színek egysége. Az ide érkezők egy tágas, saját fürdőkádas, egy kétágyas és két egyágyas szoba közül választhatnak. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, amik a letisztult modern designt képviselik. A kellemes órák eltöltéséről az udvaron található medence, valamint az esti beszélgetések elengedhetetlen része, egy kültéri étkezőgarnitúra gondoskodik. 

Lefoglalhatod a Booking.com vagy a Novasol oldalán.

 


A közelben található Rovinj városa