Medencés szállás Rovinj közelében

A Villa Elena tulajdonosától, Mayától érkezett egy levél a Lakberinfó szerkesztőségébe. Szeretné olvasóinkkal is megismertetni a Rovinjtól 17 kilométerre fekvő Golas faluban található négyszobás szálláshelyét. Látva a villa épület egyediségét és kiváló ízléssel berendezett tereit, örömmel tettünk eleget a kérésnek. Horvátország természeti szépségeit, mediterrán hangulatú tengerparti városit talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen honfitársaink kedvelt úticélja ez a szomszédos ország. 

A Villa Elena többet szeretne adni mint egyszerű szálláshely. A legapróbb részleteik megtervezett és megépített ház belső udvara, az egybefüggő földszinti tér és az emeleten található igényesen berendezett szobák egységes hangulatot képviselnek. A rusztikus környezethez modern belsőépítészeti elemeket társították. Acél gerendák, betonos felületek váltakoznak a modern bútorok között. A közösségi tér centrumába egy bársony kanapé került, amihez jó választás volt a matt fekete étkező. A profi konyhai gépeket a legújabb trend szerinti halvány mintás burkolatok ölelik körül. 

Az emeleti szobákban tovább folytatódik a minőségi anyaghasználat és a meleg, nyugtató színek egysége. Az ide érkezők egy tágas, saját fürdőkádas, egy kétágyas és két egyágyas szoba közül választhatnak. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, amik a letisztult modern designt képviselik. A kellemes órák eltöltéséről az udvaron található medence, valamint az esti beszélgetések elengedhetetlen része, egy kültéri étkezőgarnitúra gondoskodik. 

Lefoglalhatod a Booking.com vagy a Novasol oldalán.

szállás Horvátországban

Rozsdabarna kanapé

Szálláshellyé alakított ház

Modern kandalló a nappaliban

Étkező horvátországi szálláson

Modern konyha klasszikus étkezőasztal

Konyha felső szekrény nélkül

Modern korlát megoldás lépcsőhöz

Szállás elegáns fürdőkáddal

Rovinj szállás hálószobája

Modern fürdőszoba zuhanyzója

Bidé és WC kialakítása

Hálószoba fürdőszoba kapcsolattal

Kétszer egy ágyas szállás

Kiadó szoba Rovinj közelében

Egy másik franciaágyas szoba

Modern fürdőszoba

Szállodai szoba Rovinj

Bérelhető ház Rovinj

Betonhatású lapok a fürdőszobában

Modern fali mosdó

Világos betonhatású lap zuhanyzóba

Villa Elena

Villa Elena szállás udvara

Egy csepp tenger

Pihenés a szabadban

Villa Elena esti fények

Rusztikus kőburkolatok

Rovinj városa
A közelben található Rovinj városa