Az alapterület, a bejáráshoz, ajtónyitáshoz rendelkezésre álló tér, lefolyó elvezetési lehetőségek és végül a szívünknek oly kedves design is fontos szempont. 

Calibe zuhanyzók

Az összetett szempontrendszernek sok esetben az egyedi igények szerint gyártott speciális megoldásokkal kialakított zuhanyfülkék jelentenek csak tökéletes helyhez illő megoldást. Ez azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén, hiszen az igényesség mellett elkötelezett nemzetközi gyártók a standard termékek mellett készítenek, világszínvonalú alapanyagokból, korszerű gyártási eljárásokkal egyedi méretre gyártott zuhanykabinokat is.

A Calibe sok év tapasztalatával pontosan felmérte a piaci igényeket, így egyedi megoldásaival maximálisan alkalmazkodik hozzájuk. A teljes mértékben méretre szabható Bithia, Silis, Transparenza és Chia üvegfal elemek és ajtók beépíthetőek a ferde mennyezetű vagy falsíkú terekbe is, így a tetőtér zuhanyzójának kialakítása sem jelent gondot. Lehetőség van a fix üvegpaneleket speciális csatlakozó elemekkel rendelni, így azok elegánsan rögzíthetőek a nem merőleges falsíkokra is.

Calibe walk-in zuhanyzók

Calibe egyedi méretben rendelhető zuhanyzók

Calibe zuhanyzók minimál stílusban

CalibeTermékeiben ötvöződik az olasz design eleganciája, az innovatív technológia megoldásokkal és részletekbe menő, kimagasló minőséggel.  A nemzetközileg szabadalmaztatott LEAK FREE rendszer célja a zuhanyfülke maximális higiéniájának fenntartása.  A zuhanyajtó és a tálca egymástól elválasztott kialakításával megszűnnek, penészedésre hajlamos, vizesedő rések, így megakadályozva baktériumok megtelepedését és a vízkövesedést.


VIDEÓ:

A „Leak free” rendszerrel gyártott termékeknél - Silanus, Tharros, Luna- a zuhanyfülke ajtaja és a zuhanytálcája a különleges tervezésnek köszönhetően nincs közvetlen kontaktusban így alaposan tisztítható.

Tharros és Luna Inox íves zuhanykabin maximálisan higiénikusan tisztítása

Tharros és Luna Inox íves zuhanykabin maximálisan higiénikusan tisztítása

Calibe Thisessi kétajtós sarokzuhany, minimális helyigényű összecsukható ajtókkal

Calibe Thisessi kétajtós sarokzuhany, minimális helyigényű összecsukható ajtókkal

A harmonikaszerűen nyíló üvegajtók teljes bejárást biztosítanak a fülkébe. A nyitási irány, igény szerint, választható külső nyitással. Sarok zuhanyfülkénél az ajtóelem kapcsolható fix üvegfalhoz vagy falazott sarokelemhez.

Arbatrax move gombnyomással nyitható zuhanyajtó

Arbatrax move gombnyomással nyitható zuhanyajtó 
Elektronikusan nyíló tolóajtó 8 mm edzett üveg felület, mely elérhető színes, matt vagy reflexiós üveg felülettel standard magasság 200 cm (egyedi igény szerint 230 cm magasságig gyártható) Letisztult design. Motor és technikai elemek a zuhanyfülke profiljába kerültek beépítésre. Elektromos kiállás igény: 12V

Bithia kollekció

Calibe Bithia kollekció

A kerethez szivárgásmentesen záródó mágneses zárral ellátott ajtó. Standard magasság 200 cm (egyedi igény szerint 230 cm magasságig gyártható). Rozsdamentes szerkezet, fényezett vagy szálcsiszolt kivitelben egyedi méretű fix panelekkel és nyílóajtóval.

A kerethez szivárgásmentesen záródó mágneses zárral ellátott ajtó.

Hogy a fürdőszobánk igazán különleges és személyre szabott legyen, különleges megoldásként választhatunk színes üvegeket. Egyes termékek az alap átlátszó üveg mellett rendelhetőek zöld, kék, füst, pink és bronz árnyalatokkal, mattított vagy áttetsző kivitelben.

Silis sarokzuhany, bronz és kék színű üveggel, üvegfalra szerelhető akasztóval   

Silis sarokzuhany, bronz és kék színű üveggel, üvegfalra szerelhető akasztóval

Miről kapta a CALIBE cég a nevét? Az ősi calibi emberekről, akik vasipar és acélfeldolgozás előfutárai voltak, és akik után elnevezték Artúr király híres kardját az “EXCALIBURT”.

Calibe zuhanykabinok Baltex Home

Calibe zuhanykabinok Baltex Home

Calibe zuhanykabinok Baltex Home

Baltex Home

 MAXCity Lakberendezési Áruház - 2045 Törökbálint, Tópark utca 1/a. Földszint 016-os üzlet.
Telefon: +36 23 500391 / Nyitva tartás: Hétfőtől - Szombatig: 10-20 óráig
Vasárnap: 10-18 óráig