Bárhogy is legyen, biztosan érdekes lehet számodra, hogy melyek voltak 2019 legnépszerűbb RAVAK zuhanykabin típusai. Amennyiben még keresed a számodra tökéletes kivitelt, mutatunk rögtön három olyat, amelyek már sokakat meggyőztek és azt is eláruljuk, hogy népszerűségük titka milyen felhasználóbarát tulajdonságokban rejlik.

Ha pedig már új fürdőszobádban indítod és zárod a napot, akkor még az is lehet, hogy éppen egy toplistás zuhanyzóban frissíted fel magad, mi a helyedben kíváncsiak lennénk, hogy így van e?!

1. Supernova zuhanykabinok a dobogó legfelső fokán

Trendek jönnek, mennek, de úgy tűnik, a magyarok többsége kötődik a klasszikushoz, ugyanis a rangsor élén az egyszerű, ám nagyszerű Supernova zuhanykabinok állnak, melyek egyértelműen a hagyományos formavilágot képviselik. Ám a puritán külső megannyi innovatív tulajdonságot rejt magában, ilyenek például a meglehetősen széles elemválaszték és az Anti Block rendszer, amelynek az akadálymentes és csendes működést köszönhetjük.

Visszajelzéseink alapján a szóban forgó zuhanykabinokat egyszerű, gyors és pontos telepítésük is a ranglista élére repítette, így nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékről van szó. Ebből adódóan a kevesebb tapasztalattal rendelkező szakemberek vagy akár az elszánt építkezők, felújítók is beszerelhetik a zuhanykabinokat, a folyamat könnyű, a hibázási lehetőségek száma csekély.

Bár a kopóalkatrészek száma minimális, mégis megnyugtató lehet a tudat, hogy meghibásodás vagy akár felújítási szándék esetén könnyedén beszerezhetőek a különböző pótalkatrészek. Végül, de nem utolsó sorban fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy kizárólag ebben a zuhanykabin családban érhető el a napjainkban is oly sokszor keresett műanyag kivitel, illetve a legszélesebb ajtótípus – nyíló, toló és harmonika – választék.

Supernova zuhanykabin Ravak

Supernova zuhanykabin Ravak

2. Blix zuhanykabinok a toplista második helyén

Tovább lépve a dobogó második fokára, szemmel láthatóan egy modernebb megjelenésű zuhanykabinhoz érkezünk. A kifejezetten tolóajtós Blix rendkívül nagy méretválasztékot tudhat magáénak, egészen 2 méterig terjedhet az ajtó mérete. Formavilágát tekintve pedig az íves és szögletes megoldások mellett, még aszimmetrikus kivitelek is elérhetőek – így már egészen egyértelmű népszerűségének titka, ugyanis a tapasztalatok azt mutatják, hogy az utóbbi években igencsak megnőtt az efféle kabinok iránti kereslet.

Magunk mögött hagyva a külsőségeket kitérünk egy fontos és felettébb hasznos tulajdonságra is. Sajnos elég gyakran találkozunk nem megfelelően kivitelezett fürdőszobákkal, ilyenkor nagy gondot jelenthet egy szabvány méretű zuhanykabin esztétikus telepítése. A Blix zuhanykabinok dupla profilszerkezetükkel azonban megoldást nyújtanak erre a problémára, hiszen a nagy állítási tartománynak köszönhetően könnyedén orvosolhatjuk az esetleges egyenetlenségeket.

A Blix zuhanykabinok esetében választható 4 féle keret- és 3 féle betétlemezszín, illetve a 2 féle edzett biztonsági üveg pedig már csak a “hab a tortán”, ha a pozitív tulajdonságokat szemléljük.

Blix zuhanykabin Ravak

Blix zuhanykabin Ravak

3. Pivot zuhanykabinok a közkedvelt megoldások között

Bár a ranglista végén járunk design szempontjából mégis a Pivot zuhanykabinok a legkimagaslóbbak a három kedvelt típus közül. Légies, letisztult megjelenésükkel, diszkrét keretükkel és hatalmas összefüggő üvegfelületükkel egyértelműen stílust visznek a fürdőszobákba. Mi több a 2019-es újítás eredményeként, akár már fekete keret színnel is választhatók a további 4 opció mellett.

Figyelembe véve a műszaki adottságokat, elmondhatjuk, hogy rendkívül egyszerű szerkezetről van szó, a Pivot zuhanykabinok lelke egy masszív egyforgós zsanér, amely könnyed ajtónyitást eredményez.

Különösen felhasználóbarát tulajdonságuk még az is, hogy nem léteznek külön jobbos és balos kivitelben, ugyanis kerettel együtt 180°-ban elforgathatóak, így vásárláskor, rendeléskor a hibázási lehetőség kizárt, illetve akár a beépítés helyszínén is dönthetünk a legideálisabb irány mellett.

Pivot zuhanykabin Ravak

Pivot zuhanykabin Ravak

További információ: www.ravak.hu