Azonban még mielőtt megosztanánk veled azokat a speciális tulajdonságokat, amelyek a toplista élére jutatták a 10°, a Chrome és a Classic csaptelepeket kitérünk a minőséget érintő általános jellemzőkre, ugyanis ezek minden egyes RAVAK csaptelepre igazak és nagyban befolyásolhatják döntésedet.

Az ideális csaptelep kiválasztásakor talán az első és legfontosabb szempont a minőség, a RAVAK pedig élen jár ezen a területen is – gondoltad volna, hogy csaptelepeik minőségéért több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik? Ha pedig ez nem lenne elég, a csaptelepek kerámia kartusai 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve. Ezeket tudva már teljesen érthető, hogy a RAVAK minden csaptelepére teljeskörű 5 év garanciát vállal!

Ezek után pedig már át is térhetünk a toplistás modellekre és azokra a sajátosságaikra, melyeknek népszerűségüket köszönhetik.

10° csaptelepek a rangsor élén

A dobogó első fokán ezúttal a neves Krystof Nosal designer által tervezett 10° csaptelepek állnak. Érdekességük – mint, ahogy azt nevük is mutatja – a 10°-ban megdöntött kialakításukban keresendő. A kéz felé forduló csaptelepek hihetetlenül kényelmes használatot tesznek lehetővé. Ráadásul a mosdó csaptelepeket illetően három különböző méret közül is választhatunk, így akár olyan kivitel mellett is dönthetünk, amely alatt egy magasabb edény megtöltése is gond nélkül kivitelezhető.

Ravak népszerű csaptelepek

Az egyedülálló és rendkívül praktikus forma mellett még az is a 10° csaptelepek mellett szólhat, hogy ebben az egy termékcsaládban a komplett fürdőszobába – a tökéletes összképet megteremtve – találunk megoldást, ugyanis nem csak mosdó-, de bidé-, fali zuhany- és kádcsaptelepet, falba süllyesztett kád- és zuhanycsaptelepet, illetve még az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is találunk.

Ravak csaptelep mosdóhoz

Végül, de nem utolsó sorban – ki tudna ellenállni ezeknek a izgalmas megjelenésű csaptelepeknek, melyeknek kifinomult aszimmetriájuk ad megismételhetetlen stílust?

Chrome csaptelepek a dobogó második fokán

Tovább lépve a következő helyezetthez a Chrome csaptelepekhez érkezünk – lekerekített formavilágú, minimalista stílusú és elegáns megjelenésű modellek fogadnak bennünket, melyeket egytől-egyig Krystof Nosal designer álmodott meg. Így nem is meglepő, hogy ezek a csaptelepek is szembetűnő design adottságokkal rendelkeznek.

Ravak csaptelep mosdóhoz

Ravak kád csaptelep

Ám nem csak feltűnően szépek, de olyan praktikus megoldásokkal is felszereltek, mint például az állítható perlátor, amely lehetővé teszi a víz sugarának tetszés szerinti beállítását vagy a Soft Move kialakítás, amelynek a csaptelepkar sima és zökkenőmentes működését köszönhetjük. Továbbá még Easy Clean technológiával is rendelkeznek, így az egyszerű vízkőmentesítés is adott.

Mindezek mellett pedig ezúttal is érdemes kitérnünk a széles választékra, ugyanis a Chrome csaptelepek esetében is elérhetőek mosdó-, bidé-, kád-, zuhany-, mosogató- és az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepek is.

Classic csaptelepek a kedvencek között

Bár a toplista végénél járunk, lelkesedésünk nem hagy alább, hiszen a filigrán formavilágú és kifinomult stílusú Classic csaptelepek pont ugyanannyi figyelmet érdemelnek, mint a többi dobogós modell. Talán időtlen megjelenésüknek köszönhetik, hogy évről-évre bekerülnek a népszerűek közé, de az is lehet, hogy magas minőségű sárgaréz alapanyaguk és megfelelő vastagságban krómozott felületük repíti őket a rangsor elejére.

Végső soron még érdemes kitérni arra az egyedülálló sajátosságukra is, hogy rejtett perlátort tartalmaznak, amely még oldalról nézve sem látható.

Minőségi csaptelep ravak

További információ: www.ravak.hu