* Szeretne hatékonyan és gazdaságosan fűteni, és így akár 60%-os energiamegtakarítást elérni más fűtési módszerekhez képest?
* Szeretné a fűtés bekapcsolása után 1 másodperccel elérni a kívánt hőérzetet?
* Környezetbarát fűtési eljárást keres?
* Speciális igényei vannak, ahol a hagyományos fűtési megoldások csődöt mondanak?
* Szeretne szabad téren is fűteni és szeretne dizájnos fűtőtesteket?
* Hezitál, mert úgy véli, hogy egy új fűtési rendszer kiépítése költséges, esetleg átalakításokat is igényel?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, megoldást kínálunk Önnek!

Infra hősugárzó

Beltéri Infra hősugárzó

Hogyan működik az infrafűtés?
Akár a jó öreg Nap! A hősugárzó infrasugarai közvetlenül melegítik fel az embereket és tárgyakat. Nincs szükség azonban napszemüvegre, a hő a fény nem látható tartományából érkezik. A technológia a gyógyászatból is jól ismert és biztonságos.

Kültéri Infra hősugárzó

Kültéri Infra hősugárzó

Miért gazdaságosabb és hatékonyabb az infra hősugárzó?
A hagyományos fűtőtestek a levegőnek átadva közvetítik felénk a hőt. A levegő nem a legjobb hővezető, a folyamat energiaveszteséggel jár. A meleg levegő felfele száll, a hideg a padló irányába, ez rontja a hőérzetünket, még jobban feltekerjük a termosztátot. Az infrafűtés ellenben a hő közel 100% -át közvetlenül a fűteni kívánt környezetnek adja le. Az infrasugarak akadálytalanul áthatolnak a levegő részecskéin, nincs szükség átadó közegre, nincs energiaveszteség. Az infrasugárzók további előnye, hogy nem igényelnek felfűtési időt. A meleg azonnal érzékelhető, sem plusz energiát, sem plusz időt nem kell a fűtésre pazarolnunk. Ugye már Ön is látja, hogy hogyan lehet az infra hősugárzókkal igazán gazdaságos a fűtés?

Beltéri Infra hősugárzó

Kültéri Infra hősugárzó

Hogy hol érdemes infrafűtést használni?
Lényegében mindenhol. Az infra hősugárzók lehetőségek széles palettáját kínálják kül- és beltéri felhasználáshoz egyaránt. Az infrasugarak adta hőt nem fújja el a szél, így ideális megoldás teraszok és egyéb nyitott terek melegen tartásához. Jó választás a nagy belmagasságú épületek fűtésénél (csarnokok, templomok) is, mivel az infra hősugárzó lehetőséget nyújt a tér egy részének célzott fűtésére, így nem kell az egész légteret befűteni. Az alábbiakban összefoglaltuk, hová is ajánljuk infra hősugárzóinkat:

Lakásokba, alagsorokba, garázsokba, kertekbe - Bel- és kültéri munkavégző helyekre - Öltözőkbe, sport és fitness helyszínekre - Teraszokra, nyitott kültéri területekre - Télikertekbe, verandákra - Napellenzők alá, kültéri bárokba, szórakozóhelyekre - Szállodáknak, éttermeknek, sörözőknek - Medencék, jakuzzik mellé - Bemutató- kiállítótermekbe, butikokba, boltokba, piacokra

Beltéri Infra hősugárzó

Kültéri Infra hősugárzó

Miért környezetbarát az infrahő?
Az infra hősugárzó semmiféle mellékterméket nem bocsát ki. Nincs füst, por és azzal szálló baktériumok, a levegő friss marad, s emellett teljesen hangtalanul üzemel. És a karbantartási költségek? Hősugárzóink kis méretűek, könnyen elhelyezhetőek és nem igényelnek karbantartást. A készüléket egyszerűen az elektromos hálózatra csatlakoztatjuk és gombnyomásra üzembe áll.


Tekintse meg infra hősugárzó választékunkat:

Állványos hősugárzók

Fali hősugárzók 

Függeszthető hősugárzók

Fehér és Társai Kft.

www.hosugarzo.hu

Kültéri Infra hősugárzó