Modern konyhasziget mosogatóval

Főzéskor leggyakrabban lábasokat töltünk meg a segítségével, zöldséget készítünk elő és elmosogatunk egy nagy ebéd után. A mosogató olyan hely, ahol naponta számtalanszor állunk meg. Ezért miért ne választanánk hát olyan mosogatót, amely a minőség, a formatervezés és a  funkciók tekintetében is meghaladja az igényeinket?

A GROHE mosogatók bármilyen elrendezésű konyhába tökéletesen illenek. Innovatív, modern választékukban Ön is megtalálja a konyhaterébe tökéletesen illőt. Választhatunk az elegáns, ellenálló rozsdamentes acél modellek közül, a két divatos színárnyalatban kapható, extra tartós kompozit kivitelből, vagy a páratlanul tartós, karcolásálló, három tökéletesen harmonizáló színben készülő PVD bevonattal gyártott változatok között. 

Süllyesztett mosogató beépítés

Peremes mosogató Grohe csapteleppel

A GROHE aktuális konyhai választékában éppúgy szerepelnek beépített edényszárítóval ellátott, helytakarékos típusok, mint nagy, kétmedencés mosogatók. Arra az esetre, ha kell a hely, ezenkívül elegáns, a konyhai pulttal egy szintbe építhető mosogatótálcák is a széles választék részét képezik. Olyan extra funkciókat találunk még, mint a GROHE QuickFix rendszer és az alapkivitelnek számító megfordítható konstrukció, aminek köszönhetően percek alatt könnyedén összeszerelhetjük új GROHE mosogatónkat.

Egymedencés mosogató

Kompozit mosogatócsalád

Fekete kerek mosogató

Biztosra vesszük, hogy kedvére lesznek a gyártó által kínált különleges funkciók, így például az automata leeresztő rendszer, amelynek köszönhetően nem kell többé a piszkos vízbe nyúlnia. Csak egy gombnyomás és a szelep máris leereszti az elhasznált vizet. A GROHE Whisper technológiája jóvoltából Öné lehet a világ legcsendesebb mosogatója. A kompozit mosogatók esetén maga a tálca anyaga nyeli el a folyó víz zaját, míg a GROHE rozsdamentes mosogatók esetében egy különleges, beépített szigetelőréteggel érjük el ugyanezt.

Ez a funkció akkor is előnyös lehet, ha a konyha egy légtérben van a nappalival, ezzel csökkenhetjük a zavaró hanghatásokat. Ha GROHE-mosogatót használ, garantáltan észre fogja venni a különbséget. A mosogatás egyre kevésbé lesz fárasztó és talán még azok gyakrabban fogják használni, akik eddig hallani sem akartak a mosogatás örömeiről. A mosogatókhoz a GROHE természetesen a nagy múltra visszatekintő saját csaptelepeit ajánlja. 

Leeresztőszelep mosogatóhoz

Grohe mosogatók

A mosogatók teljes választékát ide kattintva tekinthetik meg.