Lényeg a méret...

A hazai ajtóvásárlókat sújtó egyik legfontosabb probléma, a piacon fellelhető import ajtók méret-szabványossága. Mindegy, hogy a vásárló lakásfelújító, vagy új lakás tulajdonos, szinte biztos, hogy szabványméretű ajtóval nehezen vagy egyáltalán nem fog boldogulni. Ha mégis a szabványméretű ajtók beerőszakolására adja a fejét, a járulékos kőművesmunkák érzékenyen fogják érinteni mind a pénztárcáját, mind az idegrendszerét. Ezt a problémát felismerve, az Ajtóház beltéri ajtói egyedi méretben, azaz falnyílás méretnek megfelelően centiméter pontossággal kerülnek gyártásra. A méretre gyártott gyártás további előnye, hogy olyan méretre gyártott ajtó igények is teljesülhetnek, mint extrém méretű tolóajtók, rendhagyó oldal és felülvilágítós ajtó - konstrukciók, víztűrő fürdőszobaajtó, és szinte bármi, amit a megrendelő megálmodhat és fa felhasználásával legyártható.

Amit a Megrendelő lerajzol mi legyártjuk...

A másik, beltéri ajtó vásárlókat érintő probléma, hogy a hazai beltéri ajtópiac dizájn szempontjából meglehetősen szűkös, fantáziátlan, egysíkú és konzervatív modellekből tevődik össze. Az esetek többségében a méretre gyártott megrendelői igényeknek nincs helye, ha mégis, akkor a méretre gyártott ajtógyártásnak a horrorisztikus felár és végeláthatatlan szállítási határidő az ára. Az Ajtóház dizájnajtói az aktuális trendek figyelembevételével, lakberendezők, belsőépítészek és iparművészek együttes észervételei és véleményei alapján születtek meg, így termékpalettánkon a klasszikus ajtóktól egészen az ultramodern, edzett üveg-fa és acél kombinációjából álló lakberendezési tárgyak megtalálhatók.

A piac diktál és nem mi...

Minden ember más és más, és bár termékpalettánk semmiképpen sem nevezhető szűkösnek, szinte minden esetben méretre gyártott igényekkel találtuk szemben magunkat. Ezért beltéri dizájnajtóink csak javaslatok, alapok, hiszen Megrendelőink teljes mértékben szabad kezet kapnak a tervezésben, és ezzel a lehetőséggel szinte kivétel nélkül élnek is. Egy Ajtóházas megrendelésfelvétel inkább hasonlít közös tervezői munkára, mint hagyományos ajtó megrendelésre. A megvalósult modelleket kivétel nélkül felvesszük termékpalettánkba, hétről hétre újabb és újabb ajtó kerül fel oldalunkra, így termékpalettánk folyamatosan frissül. Értéket adunk és nem csak ajtót!

Pénzt értékre cserélni...

CPL, Dekor, Hpl, Melamin Akryl, laminált stb. készülő ajtó felület mind-mind egy csoda a maga nemében, de csak a maga nemében! Közös jellemzőjük, hogy mű felületek, tehát valós dolgokat próbálnak mesterségesen megvalósítani, amit természetesen minden ember érez és lát még ha titkolja is. Az Ajtóháznál vásárolható beltéri ajtók között megtalálhatóak nemes fa burkolatú ajtók, tömör fa ajtók, porfestett ajtók, tehát minden olyan felület, ami nem imitáció. Termékeink egytől egyig kézzel készülnek, és 100 %-ban magyar termékek, kiváló minőségükre 3 év garancia a garancia!

Nem csak egy kereskedelmi oldal...

Oldalunk megalkotását rendkívüli kutatómunka előzte meg. Felépítése a tipikus vásárlói keresési szokásokat tükrözi, így akár egy ötéves gyerek is játszva megtalálja a számára legmegfelelőbb beltéri ajtót, visszajelzések megfelelően folyamatosan csiszoljuk és tökéletesítjük azt. Annak érdekében, hogy az érdeklődők valós környezetükben, beépítve is megtekinthessék az ajtókat, elkészült munkáinkat rendszeresen publikáljuk, aki pedig bizonytalan saját lakberendezési képességit illetően, az igénybe veheti lakberendezőnk díjtalan szolgáltatását is.

Mintaajtóból sosem elég...

Ajtót fotók, elmondás, vagy tenyérnyi minták alapján vásárolni lehet, csak kicsit kockázatos. Sok kereskedő spórol a stúdión és a mintaajtókon, pici szobákban, íróasztalról, katalógusból értékesítenek, de az efajta spórolásnak minden esetben a vásárló látja kárát. Ha a vásárló a valóságban nem látja tervei alapját, azaz az ajtót, csak a kész termék átvételekor szembesül döntésével. 250 m2 – es Stúdiónkban közel 49 nyitható (!) mintaajtó található, ráadásul egy ajtó két modellt és felületet is bemutat, így látogatóink majd 100 ajtó dizájnt tekinthetnek meg életnagyságban.

A vásárlót kímélni kell...

Aki beltéri ajtó vásárlására adja a fejét általában kültérit ajtót és parkettát is keres. A parketta és az ajtó két közvetlenül találkozó felület, tehát szerencsés őket együtt látni, és egymás függvényében kiválasztani azokat. Ha mi nem adjuk a parkettát, akkor a vásárlónak kell magával hozni, vagy oda képzelni, ami mint tudjuk elég veszélyes vállalkozás. Bemutatótermünkben 8 gyártó 263 féle padlóburkolati mintája közül válogathatnak a nézelődők, tömör faparkettától a fafurnér parkettán keresztül a laminált parkettáig minden megtalálható! Kültéri nyílászárókból, bejárati ajtóból szinte a teljes spektrumot lefedjük, így minden egy helyen beszerezhető, ráadásul a nagyobb összegű vásárlás természetes velejárója a nagyobb kedvezmény.

Ajtóház Kft.

1107 Budapest, Száva utca 8.

Telefon: 06 1/433-2829
Mobil: 06 20/548-6693

www.ajtohaz.hu