Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

A Dekora Otthon Zrt. egyik meghatározó szereplője a hazai beltéri ajtó piacnak, amit az évek alatt növekvő eladásunk és folyamatosan bővülő csapatunk is bizonyít. Két bemutatóteremmel állunk a vásárlók rendelkezésére, Pesten a X. kerületben egy 200 m2-es és Budán a III. kerületben egy 100 m2-es helyiségben tekinthetőek meg az általunk gyártott és forgalmazott ajtók. Képzett és tapasztalt értékesítő kollégáink szakszerű segítséget nyújtanak az ajtók kiválasztásával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén.

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

Beltéri ajtó kínálatunkból:

A Dekor ajtó - a legolcsóbb project ajtó
A Dekorfóliás ajtók jelenleg a piac legkedvezőbb árú, utólag szerelhető ajtói. Rövid határidőn belül elérhető, fix méretű ajtónyílás esetén ideális megoldás. Ajtókínálatunk többsége rendelhető ebben a kivitelben, többféle színben és méretben. A Dekor ajtók fix méretűek, így ebben az esetben nincs lehetőség egyéni méret gyártására, illetve felülvilágító és tolóajtó kivitel rendelésére.

A CPL ajtó - egyedi méretek a legkedvezőbb áron
Közép kategóriába tartozó, valós fát mintázó, karcálló Egger CPL felületű ajtó. Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben, 4 - 6 hét alatt gyártjuk le. A CPL ajtók előnye a széles színválasztékban, karc és parázsálló felületben és az egyéni igényeknek megfelelő gyártásban rejlik.

A festett egyedi ajtó - semmihez sem fogható felülettel, 3 év garanciával
Felső középkategóriába tartozó, a RAL színskála bármely színében elérhető, többféle mélységű marásmintával, üvegezhető, tökéletesen selymes felületű ajtó. A gyönyörű felület nagy előnye, hogy a porszórt eljárásnak köszönhetően az ajtólap egységesen körbe van fújva. Ezeket az ajtókat az egyedi megrendelői igények szerint 6-8 hét alatt gyártjuk le, tehát - kis túlzással - az ajtó bármilyen lehet. Az egyedi méreteken felül extrém méretek is elérhetők. A felülete ellenálló az aprólékos kézművesipari munkának köszönhetően.

A fafurnér egyedi ajtó - valódi nemes fa a lakásban 3 év garanciával
Prémium kategóriába tartozó, valódi nemes fa burkolatú ajtók, amit minden szempontból a megrendelő igényei szerint kézzel gyártunk le. A piacon fellelhető bármely fatípus vagy akár egzotikus trópusi fafajok is elérhetőek, amit igény szerint pácolással tovább lehet színezni. Az ajtókat teljesen egyedi megrendelői igények szerint 6-8 hét alatt gyártjuk le, egyedi méreteken felül extrém méretek is elérhetők. Pontos és precíz gyártásnak és a több rétegű lakkozásnak köszönhetően az ajtó minden része kemény és ellenálló, robosztus és nyílegyenes, szinte örök életű ajtólap szerkezet.

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

A Dekora Otthon Zrt. a széles kínálaton felül plusz szolgáltatásokkal is a megrendelők rendelkezésére áll:

A megrendelés és gyártás elengedhetetlen feltétele, hogy pontos méretekkel rendelkezzünk. A Dekora Otthon Zrt. ezért nyújt ebben is segítséget megrendelői részére. Felmérő kollégáink előre egyeztetett időpontban keresik fel ügyfeleit és elvégzik a helyszínen az ajtónyílások pontos felmérését. Ezen felül a helyszínen felvetődő kérdésekre is szakszerű válaszokat tudnak adni.

Megrendelhető még az ajtók telepítése is. A Dekora Otthon Zrt telepítő kollégái mind megbízható és szakképzett, évek óta beltéri ajtókkal foglalkozó szakemberek. Szintén előre egyeztetett időpontban keresik fel a megrendelőket és szakszerűen telepítik be a helyszínen a megrendelt ajtókat. Amennyiben ezt a szolgáltatást is megrendelik, úgy természetesen erre is garanciát vállalunk, így a garanciális időn belül probléma esetén is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

Ajtóház - Egyedi gyártású beltéri ajtó

A Dekora Otthon Zrt honlapján számos referencia munkánk képe megtekinthető, ami az elégedett vevőinknek köszönhetően kerülhetett fel a www.ajtohaz.hu -ra.

Ajtóház Zrt.

Elérhetőségek:
1107 Budapest, Száva utca 8.

Tel: 06 1 433 2828
06 1 433 2829

1032 Budapest, Bécsi út 185.

Tel: 06 1 240 36 25