Csancsa Árnyékolástechnika

Kiemelt stratégiai üzletágunk a redőny gyártás és szerelés, ahol a klasszikus műanyag redőny és alumínium redőny mellett az elsők között nyitottunk az okos redőnyök világába.

Elérhetőség:

Web: https://lakberinfo.hu/cegkatalogus/ceg/csancsa-arnyekolastechnika/
Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 68. Térképen
Mobil: +36 70 3141580
info@csancsa.hu


Házhoz szállítás:

Weboldalaink:

www.csancsa.hu

www.napellenzovilag.hu

www.redonyvilag.hu

www.zsaluziavilag.hu

www.suntechdesign.hu

Bemutatkozás:

A Csancsa Bt. több mint 15 éve meghatározó szereplője a magyar árnyékolástechnikai piacnak, ami leginkább a saját gyártóüzemnek, a kimagasló minőségnek, a garanciának, a vevőközpontúságnak, valamint a rendkívül kedvező áraknak köszönhető. Stabilitásunk hosszú távú fenntarthatóságát nagykereskedésünk biztosítja, ami mellett olyan ár-érték arányt tudunk kínálni a piacon, amivel itthon csak nagyon kevesen versenyezhetnek.

Vállalkozásunk mindig is a terjeszkedés híve volt, de a Csancsa Bt. 2017-től a digitális világban is óriási előrelépést tett, így egy minden eddiginél magasabb minőségű és exkluzív tartalmakat felvonultató honlap mellett több tematikus weboldalt is indítottunk.

Így jött létre a Redőnyvilág, a Napellenzővilág és a Zsaluziavilág, melyek azt a célt szolgálják, hogy a leendő vásárlók és érdeklődők egy helyen minden fontos részletet megtalálhassanak az adott árnyékoló-típusról. A portálok az egyes termékbemutatók mellett csordultig vannak referenciáinkhoz kapcsolódó galériákkal, leírásokkal, elérhetőségekkel és hasznos blogbejegyzésekkel is.

Óriási mérföldkő volt a Csancsa Bt. történetében, hogy 2018-tól a törökországi Suntech pergolák és tetőrendszerek hazai forgalmazói lettünk, amivel a magyar piacon is elérhetővé tettük a luxusszintű árnyékolástechnikát, a bioklimatikus termékek számára pedig szintén készítettünk egy tematikus weboldalt, hogy az érdeklődők mindent egyetlen helyen találjanak a termékek kapcsán.

Céljaink az évek során a folyamatos fejlődés és előrelépés ellenére sem változtak, így a legfontosabb számunkra, hogy a legjobb minőségű termékeket és munkát kínáljuk vásárlóinknak a legjobb árakon. Soha nem tettünk és nem teszünk különbséget megrendelőink között, a párablakos családi házakat és az óriási épületkomplexumokat egyaránt örömmel vállaljuk, sőt szívesen dolgozunk az ország egész területén.

Legfontosabb stratégiai üzletágunk a folyamatos bővülés ellenére is a redőnygyártás és szerelés, legyen szó akár műanyag-, akár alumínium redőnyökről, miközben az elsők között hoztuk be az országba az okos redőnyök fogalmát is. Újító szándékunk, valamint a legjobb ár-érték arányra való törekvésünk a jövőben is kiemelt szempontjaink között szerepelnek majd a folyamatos előrelépés és bővülés mellett, ami mind termékkínálatunkra, mind szolgáltatásainkra érvényes.

Amennyiben felkeltettük figyelmét, tekintse meg termékeinket, ismerkedjen meg árnyékolóinkkal az egyes tematikus oldalakon, vessen egy pillantást referenciamunkáinkra és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Galéria

Cikkeink

Ezek lesznek 2019 legfontosabb redőnytrendjei

Ezek lesznek 2019 legfontosabb redőnytrendjei

Miután az árnyékolástechnika világa az utóbbi néhány esztendőben óriási fejlődésen ment keresztül, és a redőnyök ma már hozzájárulnak otthonaink általános megjelenéséhez, valamint értékéhez, nem meglepő, hogy évről-évre terítékre kerülnek a különféle redőnytrendek is.
Bemutatkoznak a Suntech pergolák

Bemutatkoznak a Suntech pergolák

A törökországi Albayrak cégcsoport által gyártott Suntech pergolák és tetőrendszerek az árnyékolástechnika piacára is elhozták a luxuskategóriás árnyékolás fogalmát.
Árnyékolási trendek a zsaluzia világában

Árnyékolási trendek a zsaluzia világában

Olyan jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt néhány évben az árnyékolástechnika világa, hogy általánossá váltak a különféle trendek és divatirányzatok. Ismerd meg a zsaluziát!