Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

A gyártás során a legmodernebb technológiákkal és a legmagasabb színvonalon készülő termékek megfelelnek az összes nemzetközi szabványnak és rendelkeznek minden szükséges tanúsítvánnyal annak érdekében, hogy Magyarországon is élvezhessük az általuk kínált sokszínű, páratlanul tartós és prémium megjelenésű árnyékolók előnyeit.

A Suntech pergolák és tetőrendszerek kapcsán közös jellemző, hogy a magas színvonal mellett rendkívül elegáns megjelenéssel rendelkeznek, ezáltal önmagukban egy medence partján vagy a kertben, netán egy teraszhoz hozzáépítve, esetleg télikertként használva az év minden időszakában ideális fényszabályozást kínálnak. A napellenzőkhöz mérten óriási előnyük, hogy önálló vázszerkezettel rendelkeznek, hovatovább valóban egy komplett tetőrendszerként funkcionálnak, éppen ezért sem a nagy szél, sem az eső nem árt nekik, mindemellett pedig olyan extrákkal szerelhetők fel, melyek akár a hűvösebb évszakokban is lehetővé teszik a használatukat.

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Miért bioklimatikusak a Suntech pergolái?

A bioklimatikus jelző egészen gyakran elhangzik a Suntech pergolái kapcsán, aminek az oka leginkább az, hogy télen és nyáron egyaránt hasznos kiegészítőnek nevezhetők. Példának okáért tombolhat odakint a legvadabb kánikula, a Suntech pergolák a speciális lamellák segítségével kellemes árnyékot kínálnak, ezáltal biztonságosan és maximális komfort mellett élvezhetjük a friss levegőt. Ugyanez a hatás pedig télen is elérhető, hiszen a megfelelő kiegészítőkkel – tolóajtókkal, átlátszó oldalfalakkal és így tovább –, a hidegebb időszakban szintén úgy pihenhetünk, mintha a szabadban lennénk, csak a pergola alatt a napsugárzásból fakadó szoláris energia átengedésével kellemes hőmérséklet társaságában élvezhetjük mindezt. Gyakorlatilag tehát speciális télikertként, egy kültéri nappaliként vagy pihenőszobaként is funkcionálhatnak.

A Suntech pergolák egyes modelljeiről

Mivel minden egyes háztartás eltérő igényeket támaszt a kültéri árnyékolók irányába, nem véletlen, hogy a luxuskategóriát képviselő Suntech pergolák ehhez igazodva a legkülönfélébb modellekkel próbálják kiszolgálni ezeket. A különféle méretű, megjelenésű és tulajdonságú alapmodellek mellett tehát számtalan egyedi típus közül válogathatnak maguknak a megrendelők, legyen prioritásban akár a maximális komfort, akár a látványos megjelenés, vagy a precíz árnyékolás, netán mindhárom tényező együtt, a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen.

Ott vannak például a Suntech kínálatának talán legnépszerűbb pergolái, az állítható lamellás Axis és az Aerolux, melyek rendkívül látványos és modern megjelenéssel biztosítják, hogy reggel, délben, este vagy akár éjszaka is ideális helyet kínáljanak nekünk a pihenéshez. Bioklimatikus jellegükből kifolyólag folyamatosan a friss levegőn élvezhetjük alattuk a pihenés örömeit, de a mozgatható lamelláik miatt kellemes félárnyékot is elérhetünk velük, ha éppen az lenne a cél. Nagy előnyük, hogy a beépíthető LED csíkok jóvoltából a nyári estéken éppen elegendő fényforrást biztosítanak egy kis olvasgatáshoz, egy meghitt vacsorához vagy egy kerti partihoz.

Suntexh Axis pergola

Suntech Axis pergola

Suntech Aerolux pergola Csancsa

Suntech Aerolux pergola

Az állítható lamellás pergolák mellett beszélhetünk továbbá egyfajta behúzható tetőrendszerként funkcionáló típusokról is, melyek ugyanúgy prémium kategóriás megjelenést biztosítanak minden tekintetben, de lamelláik egészen más megoldások mentén kínálják a kimagasló árnyékolást. Többek között például a Quattro pergolánál is teljes egészében összehúzható az egész árnyékoló felület, amivel igény esetén teljesen átengedhetők a napsugarak, vagy éppen ellenkezőleg, maximálisan távol tarthatjuk őket, méghozzá az esőcseppek társaságában.

Bármilyen működési elven alapuló Suntech pergolát is választunk magunknak, a maximális minőség és a páratlan megjelenés minden esetben garantált lesz. Sőt mi több, a gyártó termékei közül szinte mindegyik alkalmas nagyobb alapterületek, több négyzetméter tökéletes árnyékolására, miközben nemcsak luxusszintű megjelenésre számíthatunk tőlük, hanem kimagasló tartósságra egyaránt. A termékeket például még viharban is maximális vízállóság jellemzi, de többségük kiválóan vizsgázott a Beaufort szélerősség-skálán, aminek jóvoltából képesek ellenállni a közel 120 km/h-s széllökéseknek.

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Suntech pergola rendszerek a Csancsa Árnyékolástól

Hol alkalmazhatók a Suntech pergolák?

Gyakorlatilag bárhol, ahol az a cél, hogy nagyobb felületű árnyékolt felületet teremtsünk páratlan minőségű és megjelenésű termékek segítségével. A Suntech bioklimatikus pergolái éppen ezért kitűnően alkalmazhatók családi házak kertjeiben akár különálló szaletliként vagy télikertként, akár a teraszra felállítva, akár konkrétan a lakásba beépítve. Páratlanul elragadó megjelenése miatt egy Suntech pergola jelentős mértékben megnövelheti éttermek, kávézók, sőt hotelek és fürdők renoméját is.

A vendégek ugyanis nemcsak azért töltik majd az idejüket szívesen egy ilyen árnyékoló alatt, mert hihetetlenül egyedi és minőségi megjelenéssel rendelkeznek, hanem azért is, mert páratlan alapossággal tudják felfogni a napsugárzásból fakadó negatív hatásokat, legyek szó akár a nagy melegről, akár a káros UV-sugárzásról. Sokan például az első kipróbálás után olyan élményként írják le a pergola alatti pihenést, mintha egy tengerparti bárban hűsölnének és iszogatnának, vagyis vendégcsalogatóként sem utolsó a termék. Sőt mi több, mivel a Suntech termékei LED világítással is felvértezhetők, a vendégek meghitt hangulatban tölthetik el alatta a szabadidejüket az esti órákban, tehát garantált, hogy vállalkozásunk megítélése jelentősen javul majd az emberek részéről, ha egy bioklimatikus pergola telepítése mellett döntünk.

Csancsa Árnyékolástechnika

www.csancsa.hu

Székhely: 1162 Budapest, Szlovák út 68
info@csancsa.hu
facebook/csancsaarnyekolastechnika

Telefon: +36-70/314-1580

Suntech pergola