Garden Life kültéri bútorok

Bemutatótermünkben és webáruházunkban kizárólag a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelő, prémium kategóriás kerti bútorokat és kültéri kiegészítőket forgalmazzuk.

Elérhetőség:

Web: https://gardenlifeoutdoor.hu
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79. Térképen
Mobil: +36 70 420 2474
iroda@gardenlifeoutdoor.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A kültéri bútorokon túl : árnyékolókat, grilleket, tűzrakóhelyeket, dekorációs termékeket kínálunk az igényes, különlegességeket kedvelő vásárlók számára.

“A luxus már nem elég” – ez a Garden Life életérzés

Nem elégszünk meg a prémiummal, a legjobbat akarjuk. Termékeinkben és általunk nyújtott szolgáltatásban is a maximumot szeretnénk biztosítani vásárlóinknak. Kínálatunkban a legmagasabb minőségű, luxus kategóriás kerti bútorok és kiegészítők találhatók a legjobb nemzetközi formatervezőktől, akik alkotásaikkal pont azt a tökéletességet és minőséget közvetítik, amelyet mi is képviselünk: the trick is to enjoy life.

A tökéletességre való törekvés, a maximalizmus számunkra szerelem. Mi a Garden Lifenál segítünk kiválasztani a tökéletes kerti bútort, vásárlóinkat végigkísérjük az ötleteléstől a hozzájuk leginkább illő, álombútor kiválasztásáig. Számunkra a legbecsesebb vélemény, mikor átadáskor az elégedett ügyfél azt rebegi: „egyszerűen tökéletes!” 

Kizárólag prémium gyártók termékeit forgalmazzuk, minden részletre odafigyelünk.

Kiemelt márkáink:

Vondom | Braid | Cane-Line | Ethimo | HiGold | Life Outdoor Living

Garden Life Óbuda

Galéria

Cikkeink

Világító kaspókat tervezett a Vondom

Világító kaspókat tervezett a Vondom

A kertberendezési tárgyak széles palettáján a kültéri lámpáknak is fontos szerepük van. A spanyol Vondom tervezői a fényforrásokat a kerti kaspókba rejtették ezzel új hangulatot teremtve a kertben.