Pihenésünk, napi teendőink közben szükségünk van az árnyékolásra, a helyiségek sötétítésére vagy éppen sok-sok fényre, hogy jobban kiemelje a belső terek színeit.

Árnyéktech, műanyag és alumínium redőnyök

Vidéken talán jobban megszokhattuk, de még városi környezetben is állandó jelenség és nem is szeretjük a hívatlan repülő rovarokat, amitől szintén egy jó megtervezett árnyékoló hálója védhet meg bennünket. Ezért a lakberendezés folyamán fordítsunk figyelmet az árnyékolásra, annak számunkra legkedvezőbb és legmegfelelőbb típusára, minőségi kivitelére, mert mindegy egyes szerkezeti elemek, anyagtípusok sokat hozzátehetnek, vagy éppen ronthatnak az alaposan előkészített terveinken.

Árnyéktech Szúnyoghálók

A külső redőnyök segítenek kinn tartani a nagy meleget, erős napot, valamint egyes típusai biztonságot is nyújthatnak. A redőnyök szúnyoghálóval is kombinálhatóak. Alumínium redőny választása esetén igény szerint érdemes megfontolni a motoros kivitelt, kényelmi és biztonsági okból is, illetve a házunk színezéséhez legjobban illő színes és Renolit fóliázott redőnyléceket, tónusban is harmonizáló szerkezettel.

Árnyéktech szalagfüggönyök
Amennyiben a belső textil árnyékolókat kedveljük, úgy reluxák, roletták és szalagfüggönyök jöhetnek szóba, ma már ezek az árnyékolók is pazar színválasztékkal rendelkeznek. Belső árnyékolók esetén is javasolt néhány ablakra, esetleg ajtóra szúnyoghálót készíttetni, hiszen klíma használata esetén javasolt a helyiségek időszakos friss levegővel történő átszellőztetése.

Árnyéktech reluxák

Teraszon vagy erkélyen eltöltendő pihenésünkhöz érdemes napellenzőt felszereltetni, hiszen itt is egyre bővülő időjárásnak is ellenálló masszív vászon színválaszték áll a rendelkezésre, egyszínű, csíkos, virágmintás vagy éppen lyukacsos textilek. Ilyenkor is figyeljünk a kültéri bútorok minőségéhez, stílusához igazodó árnyékoló kiválasztására, mert egy kinyitott napellenző egy alapjaiban határozza meg a terasz hangulatát. Az Árnyktech Kft. sok éves tapasztalatával a privát ügyfeleken túl lakberendezőkkel is együttműködve tud szakmai tanácsokat adni az esztétikus, igényes, precíz és tökéletesen funkcionáló árnyékolástechnikai megoldások kiválasztásában.

Ha már vannak elképzelésid, tudod a méreteket, akkor próbáld ki az alábbi árkalkulátorokat!

Redőny Árkalkulátor

Szúnyogháló Árkalkulátor

Szalagfüggöny árkalkulátor

Reluxa Árkalkulátor

         Árnyéktech Kft.      

                 www.arnyektech.hu         
       
                                              1098, Budapeset, Epreserdő u. 18.                                                   

Tel/fax: 06-1/280-60-39 -  Mobil: 06-20/460-0907