Dekoratív növénykép LivePicture

Szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani egy újszerű növénydekorációs megoldást. A falra szerelhető növényképet az önöntözős díszkaspókhoz hasonlóan magára lehet hagyni. Nem kell aggódnunk, hogy mire hazaérünk a lakásunkban vagy az irodánkban növényeink elszomorító látványa fogad. A beépített víztartály egy feltöltéssel 5-6 hétig gondoskodik virágaink vízellátásáról. Ez olyan hosszú idő, hogy könnyedén el is feledkezhetnénk az újratöltésről. Ezért elhelyeztek benne egy kis hangjelzőt, hogy figyelmeztessen minket itt az újratöltés ideje. Mivel egy gombelem szolgáltatja ehhez az energiát, sem az áramot, sem a vízbekötést nem kell kiépíteni.

Önöntözős növénykép medence mellé vagy irodába

Látványos élő növényfal recepció mögött

Élő növény dekoráció hálószobában

Az elegáns és  masszív fémkeret színét három alapszínből választhatjuk, de egyedi logózásra, mintázásra is van lehetőség.  A növények kiválasztásával még egyedibbé tehetjük. Ezzel egy olyan magával ragadó dekorációs elemet hozhatunk létre, amely akár klasszikus, modern vagy minimál stílusú enteriőrbe is jól beilleszthető és elnyeri mindenki tetszését.

Növényfal dekoráció bemutatóteremben, autószalonban

Egyedi logós növénykép keret audi logó

Növénykép keret Mc Donalds logóval

Könnyen, gyorsan telepíthető.  A belső növénytartó kazetta néhány mozdulattal cserélhető, ha a növényeket meguntuk, vagy túl nagyra nőttek.  A keretet és a benne rejtőző öntözőszerkezetet nem kell cserélni, sőt a falról is csak festés idejére kell levenni.

Élő növénykép virágdekoráció nappaliban

Fali növénykép irodában vagy tárgyalóban

Így szereld fel az új növényképed pár perc alatt:

 

 Mobilane East Europe Kft. logo