A múlt év színe a Dulux választásában a Heart Wood volt, ami a szürke, a barna, a lila és a rózsaszín egyfajta keveréke. Minden évben a Global Aesthetic Centerben a Dulux színekért felelős szakemberei nemzetközi tervező szakértőkkel és építészekkel találkoznak, hogy megvitassák az új globális trendeket, amelyek hatással lesznek a következő év belső tereinek színezésében. A Dulux év színe 2019-ben a fűszeres méz lett. Ezt a meleg aranyló borostyán árnyalat pozitivitást tükröz és az optimizmus hangulatát hordozza. 

A fűszeres méz szín rendkívül sokoldalú, és számos színnel párosítható, így sokféle megjelenés érhető el, attól függően, hogy milyen légkört szeretne az otthonában létrehozni. Elegáns arany tónusával a Spiced Honey bármelyik szobában inspirálhat és garantáltan meleg érzetet nyújt. A szín adaptálhatósága azt jelenti, hogy kiválóan működik más árnyalatok széles skálájával, a földi semleges árnyalatoktól a hatásos intenzív kontrasztokig. Minden esetben a cél az egyedi hangulat elérése.

A fűszeres mézet lágy pasztellekkel vagy gazdagon pigmentált vörösekkel kombinálhatjuk, hogy nyugodt teret és pihentető egységességet teremtsenek. Élénk színekkel kombinálva energizáló környezetet alakíthatunk ki, ahogyan erre a képgalériában láthatunk néhány példát. 

A Dulux fűszeres méz színe falon és bútoron

Dulux méz szín dolgozószobában

Dulux méz szín konyhabútoron

Dulux méz szín faldekoráció

Dulux méz szín bútoron

Dulux méz szín szigetes konyhabútoron

Dulux méz szín nappali falon

Dulux méz szín étkezőbe

Dulux méz szín fürdőszoba falon

Dulux méz szín hálószoba falon

Dulux méz szín dekorációnak

Dulux méz szín más színekkel kombinálva

Dulux méz szín vörössel kombinálva

Dulux méz szín gyerekszobai dekorációnak

Gyerekszobai faldekoráció több színnel

Dulux méz szín dekorcsík

Dulux színek a konyhában

Dulux méz szín konyhában és étkezőben

Dulux méz szín nagy felületen nappali falán

Dulux méz szín nappaliban

Sárgásbarna dolgozószoba falszín

Ilyen jól mutat a Dulux méz színe egy nappaliban