A hangulatosan megterített asztal emeli az ünnepi együttlét fényét. Segítünk ízlésesen összeválogatni az ünnepi asztal kellékeit. A karácsony színei a fehér, a piros és a zöld, valamint a ragyogó arany. Ezek a színek az étkészleten is gyakran megjelennek, csakúgy, mint a fenyőfa, a csillagok és a mikulásvirágok.

A karácsonyi vacsora fénypontja a sütemények, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az édességek is méltó és ünnepi tálalásban kerüljenek az asztalra. A desszert utáni kávé is finomabb karácsonyi díszítésű csészében.

Christmas Holly

A szolid fehér alapon arany mintás tányér a legjobb alapozás a karácsonyi asztal előkészítésében. A tányér közepén lévő karácsonyi dísz tökéletesen ellenpontozza az elegáns alapszíneket. A közel 70 éves múlttal rendelkező észak-olaszországi R2S Nuova manufaktúra termékei kiváló szakemberek keze munkájának köszönhetőek. Ők a legnagyobb odafigyeléssel és tisztelettel készítenek minden egyes darabot, hogy hűen tükrözzék az olasz tervezők által megálmodott formákat és színeket.

fehér alapon arany mintás tányér

Hermitage

Az olasz R2S Nuova - Easylife karácsonyi  Hermitage kollekciója igazán autentikussá varázsolja az ünnepi asztalt, az ünnepi tálalást. A vörös és fehér szín kontrasztos kombinációja, elegáns mintáival együtt klasszikus ünnepi légkört teremtenek. A készlet darabjaival a terített asztal fantasztikusan néz majd ki! 
A kollekció teljes ünnepi tálalást tesz lehetővé. A sorozatban minden tányér megtalálható, a lapos, a mély és desszertes is. Müzlis tálka és torta állvány éppúgy elérhető, mint szalvéta, teáskanna és bögre. Ez az összeállítás remek választás otthonra és ajándéknak egyaránt.

Easylife karácsonyi  Hermitage kollekciója

Golden Christmas

A hófehér Golden Christmas elegáns, modern és letisztult karácsonyi étkészlet kollekciója is komplett ünnepi tálalást tesz lehetővé. A fehér tányérokon, terítéken az arany motívumok különlegesen szép kombinációja kifinomult, bensőséges hangulatot varázsol az ünnepi asztal köré.

A tányérok szélét hangulatos aranyszínű csillagok díszítik, körbe kézzel írt hatású Merry Christmas felirattal. A desszertes tányérokon és bögréken jól látható helyen, középen van ugyanez a köszöntő. A kollekciót egyedi díszdobozban szállítjuk, ajándéknak is látványos és ízléses.

desszertes tányérokon és bögréken

Karácsonyi Bögre szett

A karácsony mintás bögre szépen mutat az ünnepi asztalon. Már a karácsonyra hangolódás idején is segíthet abban, hogy minden reggel arra gondoljunk, mindjárt itt az ünnep. A Nuova R2S - Easy Life Poinsettia karácsonyi étkészlet újdonsága különleges ünnepi hangulatot teremt. A kollekció központi motívuma a karácsony egyik tradicionális szimbóluma, a mikulás virág. A teljes szett – mély- lapos- desszertestányér - az ünnepek utáni napokban is megőrzi a kivételes hangulatot, éppen ezért ajándéknak is kitűnő ötlet, nem csupán a családtagok, de a barátok számára is.

karácsony mintás bögre

karácsonyi étkészlet kollekciója

Süteményes állvány

A karácsonyi asztal rengeteg szépséges összetevőt foglal magában. A terítőtől és a tányéroktól kezdve a poharakon át, egészen a szalvétákig bezárólag. Ám egy valami képes szinte önmagában ünnepivé varázsolni egy karácsonyi asztalt. Ez nem más, mint a tradicionálisan elegáns, pirosan virágzó mikulásvirág szimbólumával és hópihékkel, csillagokkal díszített süteményes állvány.

Süteményes állvány

Ez a kétemeletes süteményes állvány kiváló minőségű porcelánból készült. A világos, gyönyörű virágok és motívumok, tradicionális, ünnepi hangulatot teremtenek. Ezzel a hangulattal megteremti és kiemeli a karácsonyi asztal ünnepi fényét. Díszdobozban szállítjuk, ezért ajándék ötletnek is kiváló.

Csillagtál – Christmas Time

Minden ünnepi asztalra kell egy különlegesség, ami kicsit meghökkentő és figyelemfelkeltő. A csillag alakú, fényes porcelán tál kivételessé teszi az ünnepi terítéket. Elegáns piros és zöld színek, karácsonyi minták fehér alapokon.

Csillagtál – Christmas Time

Kerámia Szív Tálka

Ezt a karácsonyi szív alakú kerámia tálkát belül zöld és vörös karácsonyi motívumok díszítik. Ünnepi keretbe foglalhatod a benne feltálalt szószokat, gesztenyét, süteményt, mézeskalácsot, aszalt gyümölcsöt vagy egyéb finomságokat. Ajándéknak is tökéletes választás.

Kerámia Szív Tálka

Karácsonyi Villaszett

Az evőeszköz gyakran elfelejtett apróság, mikor az ünnepi étkészletet és a hozzávalókat keressük. Pedig az sem mindegy, hogy a tányérok mellett milyen evőeszköz pompázik. A Nuova R2S - Easy Life Poinsettia karácsonyi étkészlet kollekciója már önmagában képes ünnepi hangulatot teremteni, ezért remekül passzol, a szintén karácsonyi színekben ragyogó tányérok és bögrék mellé. A szett 4 db villát tartalmaz. Érdemes felfedezni a Poinsettia teljes kollekcióját!

Karácsonyi Villaszett

Összegezve

A karácsonyi asztal ünnepélyessége az apróságokon is múlik. A poharak és bögrék passzolnak-e színben, méretben és hangulatban a díszes asztalra. Tehetünk asztalra néhány különleges tálat, adventi koszorút, fenyőág kompozíciót, toboz díszekkel. Gondolnunk kell az ünnepek délutánjaira is, amikor a rokonok, barátok és a látogatók egy hangulatos sütizésre vágynak. Ilyenkor mutatkozhat meg a valódi stílus és az elegancia.

karácsonyi asztal ünnepisége az apróságokon is múlik

Kerámia Otthon

Kerámia Otthon Webáruház

www.keramiaotthon.hu

Telefon: +36 70 294 4200

info@keramiaotthon.hu