Számos áruház környezetvédelmi okokból egy ideje már nem is nyomtat papíralapú újságokat. Ez nem jelent gondot manapság, sőt. Eljött az online szórólapok ideje. Ezentúl ráadásul nem is kell keresgélnie a különféle újságokat az interneten, hiszen a Kaufino oldalán mindent megtalál, amit keres.

Kaufino akciós újságok

A legfrissebb akciós újságok egy helyen

Akciós újságokat jellemzően a hipermarketek és szupermarketek kínálnak, amelyekben a rendszeres heti vagy havi nagybevásárlásokat ejtjük meg. Ezeket természetesen megtalálja a Kaufino kínálatában is. Lapozza át például a Spar akciós újságot, amelyben a legjobb minőségű élelmiszert találja: pékárut, húst, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt és sok mást. Az élelmiszer mellett háztartási cikkeket, drogériát és takarítószereket is kínál. A Metro áruház kínálatában nagyobb kiszerelésű termékeket talál, így igazán gazdaságosan vásárolhat. Minden bevásárlás előtt lapozza át a legfrissebb akciós újságokat, így biztos lehet benne, hogy kevesebbet költ majd, mint máskor.

Ruházat, háztartás és lakberendezési kiegészítők

A Kaufino oldalán nemcsak a szupermarketek akciós újságait találja, hanem számos más kategória szórólapjait is. A Pepco kínálatában talál például ruhaneműket nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, valamint lakberendezési kiegészítőket, játékokat, írószereket és számos más apró, de hasznos kiegészítőt a háztartásba. Megéri átlapozni a Pepco akciós újságot, hiszen rendkívül kedvező áron szerezheti be az egyes termékeket. A kategóriák között megtalálható még a Sport, az Elektronika, az Otthon és kert, a Drogéria és kozmetika, a Gyógyszertárak és egészség és sok más. A széles kínálatban ön is megtalálja majd, amit keres.

Egyszerű és átlátható weboldal

A Kaufino weboldala egyszerű és mindenki számára átlátható. Keressen kategóriák szerint, vagy még gyorsabban a kereső segítségével. Nincs más dolga, mint beírni a keresett áruház nevét, és a Kaufino megtalálja önnek a legfrissebb akciós újságokat. Ezentúl még egyszerűbb lesz a spórolás.