Az epoxi gyanta lámpa az egyediség kifejezője

A nagyáruházak lapraszerelt tömegbútorainak és sorozatgyártott lakberendezési kiegészítőinek világában sokan arra vágyunk, hogy az otthonunkban legyenek olyan természetes anyagokból és kézzel készült tárgyak, ami k az egyéniségünket fejezik ki. Látásmódunkat a természetességről és a környezethez való viszonyunkat. Az epoxi gyanta lámpa több mint egy világító tárgy: egy kézműves alkotás ami a lakásod részévé válhat. 

Epoxi lámpa

Van egy latin mondás, ami szerint minden ritka dolog értékes. Hát még azok a dolgok, amelyekből csak egy van a világon! Pontosan ilyen az epoxi gyanta lámpa is, hiszen minden része egyszeri és megismételhetetlen. A farönkből vágott szelet, a drótból hajlított fa díszítő elem a végleges formájában csak egyszer lehet ilyen. Az egyediséget további részletek garantálják, mint például az epoxi műgyanta gazdag színválasztéka.  

Túl a funkcionalitáson, a művészi hitvallás jegyében születik minden egyes, általunk készített epoxi gyanta lámpa. Ezeknek a tárgyaknak küldetésük van: az, hogy egyszeri és megismételhetetlen esztétikai értékkel gazdagítsák az életteredet. Ha belegondolunk, akkor a velünk élő múlt és a felvillanyozó jelen, a modern technológia és a klasszikus anyagok keresztmetszetében képződik ez a speciális műtárgy. A mindig remekműveket alkotó természetnek ehhez a munkájához járulnak hozzá a kortárs technika adottságai, amelyek a tüneményes fényt belopják az ódon légkört teremtő fakorongba.

A lámpák előállításához felhasznált fafajtákat tekintve sem kell kompromisszumot kötni, hogy mi illik igazán az enteriőrbe. Készülhetnek hegyi juharfából, diófából, japán akácból vagy éppen különleges, gőzölt tölgyfából. Az összhatás azért annyira speciális, mert ez a tárgy ily módon az ellenpontok játéka: egyszerre modern és rusztikus, tradicionális és futurista.

Epoxi mágyanta lámpa led

Epoxi farönk lámpa

Farönk szelet Epoxi lámpa KG Design

Diófa Epoxi lámpa Dabas

A látvány nem zárja ki a fejlett technikát: epoxi gyanta lámpa lelke, a LED
Az organikus és a természetes vegyítése a technikaival a kortárs művészetben – zenében, képzőművészetben egyaránt – olyan hatásokat szül, amiktől úgy érezhetjük, hogy mindkét világ legjavát kapjuk.

Ez esetben a természetes életjelenségek lenyomatát őrző keretezés a LED-lámpa modern technológiáját emeli ki, állítja a középpontba. A LED-világításnak számtalan előnye van, rendkívül keveset fogyaszt, ütésálló és nem melegszik fel, miközben extra hosszú élettartammal bír. A LED-ek képesek különböző színekben tündökölni, így hangulatunknak megfelelően variálható a látvány. 

Led fényekkel díszített Epoxi lámpa

Asztali Epoxi lámpa

Epoxi lámpa drótfa berakással

Hangulatvilágítás Epoxi lámpa segítségével

Egy ilyen lámpa a lakás minden helyiségét képes különleges atmoszférával betölteni, egy nappaliban éppúgy lehet fókuszpont, ahogy a dolgozószobában, egy éjjeliszekrényen vagy egy dohányzóasztalon. Bármire is használod a fényénél töltött időt, azt kívánjuk Neked, hogy mindig a derű hangulatát sugározza számodra az egyedi epoxi gyanta lámpa!

Epoxi műgyantás lámpa drótfa mintával

Ha még többet szeretnél megtudni a K&G Wood Design asztalairól és termékeiről, akkor keresd fel a blog oldalt is! 

K&G Wood Design 

Telefon: +36 30 658 78 13
E-mail: info@kgdesign.hu

www.kgdesign.hu

K&G Design logo