Cikkünkben a K&G Wood Design egyedi tervezésű és készítésű étkezőasztalait mutatjuk be, amit led fénysorok tesznek látványossá és egyedivé. 

Epoxy asztal led világítással

A világító étkezőasztal varázsa és működési elve

Különlegességeket kereső ügyfeleink gyakori kérdése: lehet-e világítást építeni az étkezőasztalba? A konyhabútorok megvilágítása rendkívül hasznos, funkcionális megoldás a nyilvánvaló esztétikai előnyök, ez esetben a konyha középpontjának diszkrét, de annál lenyűgözőbb ragyogása mellett. Tökéletes társítás, ha a vizuális hatás a mesterséges világítást keveri a természetessel, és így például az esti órákban, a lemenő nap sugarait a LED-lámpák fénye egészíti ki.

A KGdesign által szeretettel és maximális műgonddal tervezett, magas szinten kivitelezett világító étkező asztal LED izzói mint fényforrás, a legtöbb esetben a padlót világítják meg. Miért előnyös ez a megoldás? Elsősorban ezért, mert így közvetlenül nem világít a szemünkbe a fény. 

Epoxy berakásos asztal

Design epoxy asztal led fényekkel

Hogyan szolgálja még a kényelmedet a világító étkező asztal áramforrása?

Az LED-lámpa nélkül is világos, hogy senkinek sincs kedve elektromos kábelek közt csetleni-botlani az asztalnál. De szerencsére ez sokkal diszkrétebben és kényelmesebben megoldható már napjainkban. A „kábelspagetti” számunkra ismeretlen fogalom! Legalább az ebédlődben ne kelljen vezetékeket látnod, ha nem muszáj. Mi a világító étkező asztal áramforrásaként modern energiabankot használunk, amely csupán 4-6 cm vastag, ami nem csak a kábelrugdosás elkerülése miatt, hanem azért is szuper előnyös, mert észrevétlenül az asztallapba süllyeszthető. 

Led világítás epoxi asztal

Egyedi tervezésű étkezőasztal

Miért érdemes a világító étkező asztal megvilágításához – vagy az egész konyhához is – LED-et használni?

Designerként mi abban vagyunk érdekeltek, hogy az általunk művészi igénnyel kivitelezett tárgyak a legszebb fényben pompázzanak otthonodban. Büszkeséggel és örömmel tölt el, valahányszor az ügyfelünk vendégei az iránt érdeklődnek, hogy hol készült otthonuk dísze! Mi azért szeretjük ezt a korszerű világítástechnikai eszközt használni a bútorainkhoz, mert a megfelelő fényerejű fény, amelyet a LED kibocsát, tökéletesen alkalmas arra, hogy látványos hatást keltsen a modern iparművészeti tárgyak, például az igényes étkezőbútorok számára is.

Alulról megvilágított asztal

Rönkszelet asztal led világítással

Az étkezőasztal feletti csillár vagy függőlámpa a múlté?

Azért ne legyünk ennyire radikálisak! De tény, hogy a belsőépítészek, látványtervezők ma már azt tanácsolják, hogy az étkezőben és a konyhában ne egyetlen fényforrás legyen, a fejünk felett.

Sok szó esett eddig az esztétikumról, hiszen ez is nagyon fontos. De gyakorlati szemszögből nézve is nyerő választás a világító étkező asztal mert a természetes anyagoknak és a fának utánozhatatlan és egyszeri szépségét hangsúlyozza. Még ha nem is az étkezőasztal megvilágítására bízod rá teljes egészében a konyha vagy az ebédlő fényviszonyait, ez mindenképpen egy szuper lehetőség arra, hogy megmutasd otthontervezői személyiségedet és ízlésedet. A fényforrásra, magukra a fénysugarakra úgy érdemes gondolni, mint a tér ékszerére – márpedig ezt a gondolatot a világító étkezőasztal a legszebb formájában testesíti meg.

Ha még többet szeretnél megtudni a K&G Wood Design asztalairól és termékeiről, akkor keresd fel a blog oldalt is! 

K&G Wood Design 

Telefon: +36 30 658 78 13
E-mail: info@kgdesign.hu

www.kgdesign.hu

K&G Design logo