Fodor Gábor az asztalos szakma fahibáit - a természetes csomók és repedések egyediségét és szépségét - törekszik megörökíteni a modern vonalú bútorok tervezésével és kivitelezésével dabasi műhelyében. A jellemzően fa és fém kombinációból álló letisztult hangulatú bútordarabok különleges epoxi díszítéssel is kérhetők. A tömörfák jellemzője, hogy nincs két egyforma darab, így az epoxi díszítés mindig a fa felületeihez idomul.  

 

Konzolasztal – kisasztal, a páncélos tölgy
Ezen a különleges minimál konzolasztalon a tölgy pallók erezetét a wenge színű olaj nagyon szépen kiemelte. A "páncélos" elnevezést a a lábakat és az asztallapot körülvevő fém felületnek köszönheti. 

A bútor sziluettjét kiemelő hangulatvilágításról egy 2 méter hosszú, 12w-os LED szalag gondoskodik. A konzolasztal jobb lábának vége epoxi gyanta kiegészítést kapott, így a meleg fehér színű LED szalag szépen átvilágít rajta. A három, szögbe vágott palló repedései ugyancsak színtelen epoxi gyanta  kiegészítést kaptak. A tölgy pallókat és a masszív keretet az antracit szürkére szinterezett vaspalást takarja. Együttesen ez a kis asztalka 40  kg- os össztömeggel egy rendkívül stabil asztalnak mondható. Nagyon jól mutat előszobákban akár tükör előtt is, közlekedőkben, nappalikban. A bútor mérete: 113*75×36 cm. Még több kép és a bútor ára megtekinthető itt >

Konzolasztal K&G Wood Design

Minimál konzolasztal led világítással

Konzolasztal fém borítással


Multifunkciós epoxi konzolasztal vagy íróasztal, munkaasztal

Ez az epoxi gyanta berakással készült konzolasztal, vagy epoxy íróasztal, munkaasztal korhadt fekete dió palló asztallappal készült. A kis asztal új helye akár egy ügyvédi iroda dolgozószobájának sarka is lehet, ahol a kis képek alatt lakásdekorációs tárgyak mellett díszeleghet. Ez a konzolasztal egyedi kézműves bútor, egyszeri és megismételhetetlen, legalábbis ami az erezetet és a díszítést illeti. A gyanta segítségével megörökíthetjük a fa korhadásának egy pillanatát és azt időtlenné tehetjük. A fekete dió fafajtának természetes színei a lilás árnyalatok, melyet a természet ez esetben barnára színezett. A multifunkciós asztal légies lábait 30*10 mm-es lapos fém lábak teszik igazán masszívvá. A bútor mérete: 85*45×75 cm. Még több kép és a bútor ára megtekinthető itt >

Epoxi gyanta íróasztal

Epoxi gyanta asztal

Epoxi gyanta asztal acél lábbal

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a konzolasztalok és az íróasztalok világa és szeretne az irodájába vagy az otthonába magyar designerek által fejlesztett asztalt vásárolni, akkor érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken. 

K&G Wood Design 

Telefon: +36 30 658 78 13
E-mail: info@kgdesign.hu

www.kgdesign.hu