Ezek a bútorok megújult asztallap változatokkal a idén márciusában debütáltak a milánói HOMI bútorkiállításon és a sikerüknek köszönhetően már a kiállítás ideje alatt befutottak az első megrendelések. 

HOMI Milano AiT Desk standja

De mi is az az okosasztal?

Az irodai és otthoni ülőmunka fokozódó térhódításával az állítható magasságú íróasztalok egyre keresettebbek főként az egészségtudatos vásárlók körében. A stílusos megjelenésen túl a hatékonyabb munkavégzésben is komoly szerepet tölt be, hiszen lehetőség van váltott testhelyzetben kímélőbb pozícióban is dolgozni. 

K&G Wood design epoxy asztal

Ait desk okosasztal

Okosasztal hangszóróval

Az AiT Desk magyar startup új szintre emelte az okosbútor fogalmát. A cég okosasztalai a gombnyomásra állítható magasság mellett saját applikációval kezelhetők. Jelzik, ha itt az ideje, hogy megmozgassuk a végtagjainkat vagy éppen friss levegőt kell beengednünk az irodába vagy az otthoni munkakörnyezetbe. Az alapfunkciók között megtalálható a vezeték nélküli mobiltelefontöltés, illetve fitnesz- és stresszcsökkentő gyakorlatok sora. A számos okos funkción túl az asztallapot teljesen egyedi dijáznnal mintázattal vagy éppen tömörfa, epoxy díszítéssel is rendelhetjük.  

Az AiT desk és az epoxi találkozása

A 2020 áprilisában elindult Ait desk magyar startup okos asztal cég ügyvezetője, dr Marczali Tamás a K&G Wood Design műhelyében tett látogatásakor Fodor Gáborral a prémium asztallapok típusait, kivitelezésének lehetőségeit és részleteit gondolták újra. A cél az volt, hogy az innovatív asztalok lapjai között legyenek teljesen természetes anyagból készült rendkívül látványos tömörfa változatok is. Az epoxy díszítés pedig csak tovább emeli a különleges és szinte futurisztikus lábszerkezetű asztal látványát. 

Az első 2 asztallap a Phantom fantázianevet kapták, amik leginkább egy repülőgép szárnyaira emlékeztetnek. Az innováció csúcsa, ragyogó üvegfelületek, áramvonalas kivitelezés, tekintélyes méretek és kifinomult elegancia. Ez az AiT Phantom1, az AiT okosbútor család egyik tagja. Kimondottan vezetők irodáiba lett tervezve. Exkluzív részletek, minőségi alapanyagok és testre-szabhatóság jellemzi ezt a figyelemreméltó bútort.

Fodor Gábor a Phantom asztallap nyers változatával

Fekete dió asztallap

Az AiT One okosasztal nagyobb mennyiségű epoxy gyanta felhasználásával készül, ugyanis a kerti diófa pallókon több az organikus felület, ami minden egyes darabot egyedivé tesz. Az opálos gyanta felületek sejtelmesen mutatják az asztalt működtető technikát, amik jól tetten érhetők a nyomógombok körül is.

AiT SmartOne tulajdonságai 

A SmartOne egy teljesen egyedi, állítható magasságú asztal, mely gondoskodik az egészséges munkavégzésről és könnyedén irányítható egy telefonos applikáció segítségével. Az asztal méri az ülve eltöltött időt és figyelmeztet, amikor érdemes felállni és állva folytatni a munkát. 

Epoxy asztal led világítással

Okos funkciók

Állítható magasság - Levegőminőség szenzor
Vezeték nélküli töltő - Beépített Fitnesz és Egészség modul
Bluetooth kapcsolat - Beépített kábelrendszer
Okostelefonos alkalmazás© - Asztal alá erősített PC tartó
LED hangulatvilágítás - Bluetooth hangrendszer
Aromaterápiás párologtató - Ergonomikus lábtámasz

Okosasztal asztallap

Készült az AiT okosasztal lapja tömörfából

Fogor Gábor asztalos epoxy okosasztal

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az okosasztalok világa és szeretne az irodájába vagy az otthonába egy hazai fejlesztésű magyar designerek által fejlesztett asztalt vásárolni, akkor érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken. 

K&G Wood Design 

Telefon: +36 30 658 78 13
E-mail: info@kgdesign.hu

www.kgdesign.hu

K&G Design logo